Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4272 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoKritická chyba

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 407
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kritická chyba
    Zasláno: 04.lis.2004 v 07:47
Dobrý den,
včera při použití příkazu Vlastnosti v Autocadu 2004 cz(delší dobu jsem tento příkaz nepoužil) mi autocad vytvořil chybovou hlášku a ukončil činnost. Při dalších pokusech na jakémkoliv otevřeném i pokusně vytvořeném výkresu se to opakuje. Tento problém se už jednou vyskytl a po  nainstalování Servis Packu 1 byl problém odstraněn a příkaz vlastnosti fungoval bez problémů. 
Zde uvádím popis hlášky:
Autocad-Ukončení s chybou
KRITICKÁ CHYBA: Unhandled Acces Violation Reading 0x72624f63 Exception at 63177dd8h
Poraďte prosím co s tím dělat.

ing. Hrnčíř Eduard
Fosfa Břeclav
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Bodů: 21687
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2004 v 08:52
Záleží zda to dělá jen u konkrétních výkresů nebo vždy - ale kontaktujte support@xanadu.cz
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Bodů: 407
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2005 v 08:43

Po delší době se vracím k tomuto problému, neboť jsem zjistil příčinu.

Mám operační systém Windows XP SP1, Autocad 2004 CZ + Mechsoft. Pak jsem nainstaloval zkušební verzi Autodesk Inventor Professional 8. Po uplynutí zkušební doby jsem inventor opět odinstaloval a tímto přestal v Autocadu fungovat příkaz Vlastnosti a to u všech výkresů i nových a rovněž v programu MS Word zmizeli některé fonty. Když jsem provedl obnovení systému před odinstalaci Inventoru, příkaz Vlastnosti v Autocadu zase fungoval a fonty ve Wordu se opět objevili.

Otázka: jde Inventor nějak odinstalovat, aby nevznikl uvedený problém?

Děkuji za případné odpovědi. 

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6235:VIPExport .SHP souboru z Civil 3D skončí kritickou chybou.
Tip 6567:VIPKRITICKÁ CHYBA: Unhandled e06d7363h Exception at 7c812a5bh
Tip 7575:VIPKRITICKÁ CHYBA: Unhandled Access Violation Reading 0x007c Exception at 4923c15ch
Tip 5827:VIPMap 2008 - Unhandled Access Violation Reading 0x0000 Exception at 61b351d6h.
Tip 5782:VIPKritická chyba: Unhandled e0434f4dh Exception at 7c812a5bh
Tip 5521:VIPKRITICKÁ CHYBA: Unhandled Access Violation Reading 0x0000 Exception at 4xxxxxh

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,620 sekund.