Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Prodluž a ořež |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Deivuss
Nováček Přihlášen: 14.zář.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: autocad 2007 Stav: Offline Bodů: 3 |
Téma: Prodluž a ořež Zasláno: 14.zář.2010 v 19:37 |
Když rýsuju v autocadu 2009 a potřebuju něco ořezat tak mě to ořeže buď celou čáru nebo pulku atd...málokdy se to povede o hranu o kterou to chci ořezat...a prodluž mě to třeba prodlouží čáru po kousíčkách nebo úplně jinam (prodlouží to za hranice o které by se to mělo zastavit) Poraďte prosím.... můžete psát i na mail : sprincldavid@seznam.cz
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21687 |
Zasláno: 14.zář.2010 v 20:24 |
Máte entity v jedné rovině? Není to jen problém grafiky (je to i po regenu)? Je aktivní uchopovací režim?
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Pepa
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
Zasláno: 15.zář.2010 v 05:51 |
Napadá mě ještě volba hrana - co je v příkazovém řádku po spuštění příkazu?
Příkaz: OŘEŽ Aktuální nastavení: Projekce=USS Hrana=Nic Jeslti tám máte PRODLUŽ, tak po výběru ořezávací hrany dejte do řádku H a Neprodluž |
|
Pepa
|
|
Deivuss
Nováček Přihlášen: 14.zář.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: autocad 2007 Stav: Offline Bodů: 3 |
Zasláno: 15.zář.2010 v 18:57 |
J zkoušel jsem to ale nic z toho nepomáha, ale je to divný protože to dělá více spolužákům...
|
|
Mila128
Zasloužilý člen Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 EN; Inventor 2024 CZ Stav: Offline Bodů: 139 |
Zasláno: 16.zář.2010 v 06:35 |
Ještě zkuste zkontrolovat proměnnou EDGEMODE jestli je nastavena na "0".
|
|
Deivuss
Zasláno: 16.zář.2010 v 12:06 |
J už to funguje uvidíme zda bude neco blnout nebo ne :-)diky moc :-)
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,621 sekund.