Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Vystup z 123D Make |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Permonik
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 26.říj.2011 Lokalita: ČR (MS) Používám: Fusion 360, Inventor 2018 Prof., AutoCad 360 Stav: Offline Bodů: 495 |
Téma: Vystup z 123D Make Zasláno: 01.pro.2012 v 22:05 |
Dobrý den, dnes ráno jsem si vyzkoušel program 123D Make. Musím pochvalil děla se s ním pěkně, ma intuitivni ovladaní. Ovšem u samotného tisku jsem se zarazil. Jak vůbec probíha zpracování vytvořených archu se "šablonámi"? Kdybych to dělal z tvrdého papíru, vytisknul bych to na tiskarně. Ale lepenku nejspiš do tiskarny dostatnu, a tisk na překližku nejspíš nepude. Všimnul jsem si formatu, .eps. S tímto formatem jsem se setkal na praxi, když jsem posilal ornament na pískvačku skel.
|
|
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
|
|
vbehun
TOP uživatel Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1223 |
Zasláno: 01.pro.2012 v 22:42 |
Možná trochu napoví tato webová stránka Autodesku: Got a vision? Make it real
- laserové řezačky - 3D tiskárny - CNC stroje P.S. EPS je vektorový formát (zapouzdřený postscript) Upravil vbehun - 01.pro.2012 v 22:45 |
|
=^..^=
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21687 |
Zasláno: 01.pro.2012 v 23:04 |
Ano, typický výstup je EPS nebo SVG pro laserovou řezačku (tyto soubory jde načíst do řady dalších programů). Můžete si také přimo objednat výrobu vašeho modelu u některé ze spolupracujících profesionálních firem (asi má smysl hlavně pro uživatele v USA).
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Permonik
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 26.říj.2011 Lokalita: ČR (MS) Používám: Fusion 360, Inventor 2018 Prof., AutoCad 360 Stav: Offline Bodů: 495 |
Zasláno: 02.pro.2012 v 21:06 |
Díky za informace. Dival jsem se na vyrobu co lze objednat přímo u Autodesku, a zatím ukazalo všechny firmy jenom v USA. Když jsem pohledal na netu, tak lze najít firmy u nás, co se s tím zabývají. A četl jsem tip 8307, kdybych to chtěl v budoucnu využivat (není to zatím jiste) pro komerční učely, platí se za to nějaky poplatek?
|
|
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21687 |
Zasláno: 03.pro.2012 v 00:03 |
Aplikace rodiny Autodesk 123D pracují se standardními CAD a CAM formáty - pro výrobu tak můžete využít i lokální poskytovatele služeb, jen nejsou přímo odkazovaní z 123D.Použití aplikací 123D je zdarma - přesné licenční podmínky jsou vždy u dané aplikace.
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,569 sekund.