Diskuzní fórum
|
![]() |
Aktivní témata Členové Kalendář |
| |
| AutoCAD | |
| Téma: Objekty poznámek uvnitř bloku( |
|
| Autor | Zpráva |
|
PepaR
TOP uživatel
Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Online stav: Offline Příspěvky: 3327 Používám: ruky a hlavu (občas ;)
|
Téma: Objekty poznámek uvnitř blokuZasláno: 17.pro.2009 v 23:07 |
|
Hezký podvečer přeju,
máte prosím někdo zkušenosti s objekty poznámek (texty, atributy) uvnitř bloků a jejich funkčností?
Předem děkuji za informace
|
|
|
PepaR
|
|
IP záznam |
|
|
alda
Diskutér
Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Online stav: Offline Příspěvky: 66 Používám: AutoCAD2009
|
Zasláno: 18.pro.2009 v 08:24 |
|
Zdravím. Podle Vašich ostatních dotazů bych čekal konkrétní a zapeklitější dotaz :-). Největší blok co nejčastěji používám je rohové razítko. Co se dá, mám přes pole napojené na vlastnosti výkresu, název akce mám jako Mtext (názvy akcí většinou nevymýšlím já, tak je někdy problém to tam vůbec natlačit), podpisy jsou vložené xrefy, celý prostor razítka je podložen wipeout-em. Nemám doladěné a promyšlené hodnoty formátu výkresu a měřítka, ty pak zadávám ručně. |
|
IP záznam |
|
|
PepaR
TOP uživatel
Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Online stav: Offline Příspěvky: 3327 Používám: ruky a hlavu (občas ;)
|
Zasláno: 18.pro.2009 v 09:21 |
|
Já a zapeklitý dotaz? To jste si mě musel určitě splést s nějakým jiným přispěvatelem ;D.
Díky za příspěvek. Upravil PepaR - 18.pro.2009 v 09:40 |
|
|
PepaR
|
|
IP záznam |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte support@xanadu.cz
Přejít na fórum |
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
|
Stránka byla vygenerována za 0,563 sekund.

![Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy Xanadu [www.cadforum.cz] Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy Xanadu [www.cadforum.cz]](http://www.cadforum.cz/common/3d_x_t.gif)

Hlavní stránka
Diskuzní fórum
Tipy a triky
Download
CAD bloky
Školení/výuka
Video ukázky
CAD produkty
Web odkazy
VIP podpora
CAD Shop

Aktivní témata