Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
izi4u ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.pro.2009 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD 2012 Mechanical Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() Zasláno: 17.úno.2010 v 07:57 |
Dobrý den,prosím o pomoc.
Chtěl bych se optat, pokud mám několik přímek,je možné spočítat nějakým příkazem jejich celkovou délku? Popřípadě je najednou pospojit,aby si zachovaly své délky a výsledná by měla tu mnou chtěnou délku??Děkuji za odpovědi.Martin |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
aplikace Xanadu LT Extension...
viz CAD tip # 577
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
mnementh ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 25.led.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autodesk AEC 2020 Stav: Offline Bodů: 360 |
![]() |
co pouzit prikaz _PEDIT a spojit je v jednu krivku?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
V AutoCADu LT asi jedině přes LT Extension (pokud máte LT "X+", dostal jste LT Extension jako bonus).
Úprava délky jde snadno přes příkaz
DÉLKA
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Neodpustím si rýpnutí - celková délka přímek bude stejně jako délka jedné přímky nekonečno... A ani to nemusíte měřit. ![]() Upravil alfred - 17.úno.2010 v 12:40 |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
a potom povalili ferdu mravence na zem....
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Na nemenovanej TV stanici beží seriál Life-najbohatší policajt. Tiež tam včera rozoberali podobný problém o existencii a neexistencii vecí z pohľadu fyzika.
to: RR o tom Ferdovi sa mi to veľmi páčilo
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
Vždyť si taky koleduje. Historka o něm pak pokračuje: "...a šlapali a šlapali"
Ohledně pokrývky krku pak doporučuji www.buff.eu
Nosím to na krku už pár měsíců, je mi dobře a zatím mne nikdo na zem nepovalil.
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Myslím, že výše uvedené dva příspěvky jsou ve špatném tématu.
Pravděpodobně patří do sekce "Projekční praxe" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
Přiznám se, že mě to s těmi přímkami také napadlo, ale ještě že jsem mlčel - mohl jsem se válet na zemi místo alberta... :-)
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
alberta? tak jo. VŠICHNI NA ALBERTA!!! ![]() PS. tenhle příspěvek patří také do "Projekční praxe" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
OK, tak teď už se válím místo alberta i alfreda...
dobře mi tak, už nějak blbnu a jdu raději domů :-)
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
projekční praxe? dobře, všichni používáte tužku, tak tedy odkaz na poslední díl naučné trilogie: http://joecartoon.atom.com/cartoons/888-number_2_pencil_iii
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
A co třeba GGmenu a funkce ADDLEN.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To by předpokládalo plný AutoCad, ale ten tázající nemá v profilu uvedený...
Odpovědi jsou odpočátku směřovány na LT. (kromě několika poznámek off topic ![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Máte pravdu. Přehlédl jsem profilové informace, omlouvám se.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,320 sekund.