Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jirka64 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.led.2008 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCad 2000 LT Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() Zasláno: 02.bře.2010 v 14:32 |
Nevíte někdo, jestli jde v Autocadu 2000 nějak nastavit ukládání souboru BAK(záložní kopie) do mnou vybrané složky? Tento soubor se mi ukládá standartně do složky s otevřeným výkresem a tam mi to dost překáží(je to nepřehledné). Děkuji Jirka |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Tak to má být. Původní soubor se přepíše novým.
|
|
![]() |
|
jirka64 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.led.2008 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCad 2000 LT Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() |
To vím, že tak to má být. Ale já potřebuji, aby se všechny soubory BAK ukládaly třeba do adresáře C:souboryBAK. Jde to nějak nastavit?
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
nevím, zrovna u tohohle si myslím, že to NEPOTŘEBUJETE. prostě ne. nepřehledné? pokud Vás trápí tohle, tak používejte pokročilý souborový manager, nastavte si filtry a o BAK souborech nebudete vědět, neuvidíte je....Váš IT je pak smaže při pravidelné masáži serveru.
NAOPAK - jakmile si poprvé POS.... živé dwg, tak budete rád, že máte bak tam, kde ho máte a že víte, k čemu patří.
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Pokud je mi známo, tak nejde .... - nemluvě o tom, že znám lidi, kterým by se ty kvůli stejným názvům souborů ty BAKy popraly
Nastavit adresář jde pouze pro dočasné zálohy - ty se při korektním ukončení autocadu "samy" mažou
Pokud Vám to tak vadí v přehlednosti (mně nikoliv) máte ještě jednu možnost ... vypněte si automatické ukládání
![]() ![]() ![]() |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Jan ŠKROBÁČEK ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 35 |
![]() |
Použijte příkaz MOVEBAK. Najdete ho v Express Tools.
Ten udělá to, co potřebujete.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
1) Obávám se, že v LT Express tools ani MOVEBAK nenajde ...
2) Sice jsem to nikdy nezkoušel a v zásadě nehodlám/nepotřebuji, ale především p. Říha svou poslední větou jako obvykle třefil hřebíček přímo na hlavičku
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Jan ŠKROBÁČEK ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 35 |
![]() |
Ono se jedná o AutoCAD LT ?
To jsem asi nepostřehnul :-)
Jinak u nás toto nastavení ( BAKy jsou přesměrovány do jednoho adresáře ) používáme dost dlouho a ke všeobecné spokojenosti.
Ale to je věc každého ...
|
|
![]() |
|
![]() |
Pro pana Říhu. To rozhodně potřebuji, protože, když mám složku s 20 výkresy a přidá se k tomu 20 baků, tak se v tom prostě hůře orientuje(a ty baky přece vidět nemusím). Rozhodně nechci baky hned mazat to je jasné, že by to bylo zlé, kdyby se něco přihodilo. Jak jenoduché, už to mám nastavené v souborovém manažeru, přesně tohle jsem potřeboval, že mě to nenapadlo-děkuji. pro p. ŠKROBÁČEK - ten lisp jsem našel, ale nějak mě nefunguje nebo to neumím nastavit. Už mám autocad 2000. Moc děkuji za odpovědi vyřešeno k plné spokojenosti. Upravil jirka64 - 02.bře.2010 v 20:56 |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
... teď ještě nastavit profil ve winraru, aby když děláte zálohu, tak aby v ní ty baky taky nepřekážely...
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
Zálohu zásadně nikdy nedělám - pak je život plný překvapení a tak to má být! :) Ty baky tam samozřejmě nezůstanou. Čistím PC dost často a mám nastavené smazat pouze BAKY starší 48hodin.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,169 sekund.