Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Embreas ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.bře.2010 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor11, AutoCAD Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 13.bře.2010 v 00:07 |
Zdravím. Jsem studentem vysoké školy technického směru, kde se bez autoCADu prostě neobejdete. Přešel jsem na windows 7 a na 64 bitový operační systém. Problém je, že autoCAD z roku 2008, kterej je bežně k dostání kam se jenom podíváte zde nerozchodím.... Nevím jestli je to tím, že je 32 bitovej, nebo že se neshodne se sedmičkama. Potřebuju co nejrychleji sehnat autoCAD pro 64 bitové operační systémy (nejlpépe z roku 2008, nebo na verzi vzhledem podobnou)
Možná se tu daný problém už řešil, nemám však bohužel čas projíždět fórum a zkoušet různé verze atd atd... Potřebuji konkrétní a rychlou radu, za kterou jsem ochoten i zaplatit (ve smyslu - povalí to a nebude problém, dám odměnu) Pište nejlépe přímo na e-mail: embreas@seznam.cz
Děkuji předem...
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Jako student je nejlépe stáhnout si verzi 2010 pro studenty. Ta jde celkem bez problému a je zadarmo (jen registrace).
|
|
![]() |
|
Mikemamm ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 26.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad 2020 lt Stav: Offline Bodů: 731 |
![]() |
Jak píše pan zdrk, nicméně musíte mít cerzi 64bit. Mám nainstalovanou 2009 64bit a systém WIN 7 Ultimate a vše běží tak jak má. Pokud Vám vyhovuje vzhled 2008, tak v 2009 si jej můžete přizpůsobit na podobné zobrazení, jak je to v 2010 nevím.
|
|
![]() |
|
kikos506 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.bře.2010 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCad 2008 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Dobryyy Mam Autocad 2008 a neviem najst v Modifikaciach kotu tolerancie myslim tym toto Ra 6,3 Ra 3,2 atd prosiiiiiiimmmmmmmmmm
|
|
![]() |
|
Mikemamm ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 26.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad 2020 lt Stav: Offline Bodů: 731 |
![]() |
Nejsem si vědom, že v holém cadu je značka drsnosti, avšak jsem stavař, takže jsem neřešil. Nicméně koukněte na Tip 7024, volil bych udělat dynamický blok. Možná,že tu je i někde ke stáhnutí
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.