Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
alda ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() Zasláno: 25.bře.2010 v 09:39 |
Zdravím. Může mi někdo poradit jak určit viditelnou oblast (vnitřní/vnější) při ořezání xrefu. Nějak se mi to vykouřilo z hlavy a nápovědy mlčí. Předem díky. |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Při tvorbě Clipu lze zvolit Invert Clip a pak to udělá obrácené zobrazení. Jestli je na to nějaké proměnná nevím.
|
|
![]() |
|
alda ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() |
Příkaz u mě vypadá takto: Zadejte volbu oříznutí Nakreslí hranici, skryje vnějšek. Pro Převrátit oříznutí není přepínač, přesněji se bije s Polygonální. Při dynamickém zadání z plochy se začne kreslit hranice polygonální hranice. Jako by to byla chyba příkazu, tuto volbu používám málokdy tak jsem si toho nevšiml. Vypadá to na chybu příkazu. Pod 2010 funguje přepínač E. Upravil alda - 25.bře.2010 v 10:53 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Upravil Peter Jirat - 25.bře.2010 v 10:56 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Funguje to správně i v 09.
|
|
![]() |
|
![]() |
Já mám 2009CZ. Při zadání Převrátit oříznutí se v příkazu použije přepínač P a pokračuje zadání pro Polygon. Ve chvilce volna si přeskočím na 2010 a tam to ořežu. Uvažoval jsem o použití překrytí/wipeout v připojovaném výkresu, ale překrývá i ostatní xrefy. Hodilo by se i řazení xrefů jak je naznačeno ve vedlejším tématu. Díky. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,324 sekund.