Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jana kolatkova ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.srp.2009 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCad 2008 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 09.dub.2010 v 08:47 |
Kdo mi poradí proč nefunguje Autocadu 2008 soubor LINETYPES.zip stažený z CADfora kde jsou různé druhy čar např. Mapa.lin. Pokud jsem měla nainstalovaný CAD 2005 tak vše běželo. Nyní jsem nainstalovala v CAD 2008 a hlásí mi to chybu. Nebo poraďte kde najdu pro CAD 2008 čáry pro zakreslení různých druhů medii (situační mapy.
Jana K |
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Jakou chybu?
Máte nastavenou cestu do adresáře, kam jste to rozbalila?
...?
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
jana kolatkova ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.srp.2009 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCad 2008 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
ano cestu mám nastavenou do adresáře kde jsou ostatní typy čár uložené pro autocad. Postup nastavení mám stejný jako v CAD 2005, ale v 2008 to hlasí chybu
|
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
A ve vyhledávací cestě jsou všechny potřebné soubory *.lin, *.shx ?
|
|
=^..^=
|
|
![]() |
|
![]() |
Ano vše tam je. Př. napíši přílaz TYPČ objeví se mi tabulka a pak načtu typ čary třeba z mapy.lin a po kliknutí načíst hlásí chyba defineice slabo- na řádku 10 apostupně vše musím překlikat uzavřít se to nedá a nic nenačte
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Mně to chybu nehlásí. Buď tam soubor mapa.shx opravdu nemáte, anebo je poškozený
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
Mapa.lin se odkazuje na mapa.shx - ten musí být k dispozici tam, kde mapa.lin.
Podobně další typy čar ze souboru "Linetype.zip" - například zkuste ZMZ.lin, který se odkazuje na ZMZ.shx. |
|
=^..^=
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Chyba muze byt i v tom, ze cara pouziva textovy styl, ktery musi byt ve vykresu nadefinovan. Pokud neni, hlasi chybu.
Pokud nezafunguji obecne rady, tak sem byudete muset tu problemovou definici cary nahrat (tu na ktere to nahlasi chybu). |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,555 sekund.