Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
rychetsky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 09.bře.2009 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2019, Inventor 2019, SolidWorks 2019 Stav: Offline Bodů: 313 |
![]() Zasláno: 22.dub.2010 v 15:12 |
Zdravím vás. Tak nám Autodesk konečně uvolnil ke stažení Inventor Fusion! Už jste ho někdo vyzkoušel? Jaké jsou vaše názory, nápady, připomínky atd. ? |
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
![]() |
Já jsem využil už té první nabídky ke stažení vloni v létě. Nevím co se od té doby změnilo protože teď jsem neměl čas Fusion zkoušet. To prostředí programu je hodně zvláštní. Je tam sice spousta místa na obrazovce ale já už mám zažité postupy z normálního Inventoru, takže mi zatím spíš vyhovuje ten.
|
|
![]() |
|
rychetsky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 09.bře.2009 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2019, Inventor 2019, SolidWorks 2019 Stav: Offline Bodů: 313 |
![]() |
Když jsem si ho chtěl na podzim stáhnout, tak ty bylo omezené co se týče států. Nyní (5.4.2010) vyšla verze 3, která je volně stáhnutelná.Trošku jsem s tím blbnul a má to poměrně návykové postupy.
Zkouším to hlavně s ohledem na Inventor 2011, kde by už melo být torzo Fusionu implementované. Např. Head Up a vylepšený náčrt.
Co mě osobně ve Fusionu chybí je práce s plochami. Nebo jsem jí tam neobjevil
![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
Po určitou dobu byl vloni Fusion nabízený pro download i v Česku (link jsme tehdy posílali).
Volné povrchové plochy v Inventoru Fusion zatím nejsou, s plochami jde pracovat jen v klasickém Inventoru, popř. (NURBS) v Inventoru 2011 s nadstavbovým modulem Alias Design for Inventor.
Některé ovládací prvky z Fusion (přímá manipulace) jsou teď použity i ve standardním uživatelském prostředí Inventoru 2011.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,238 sekund.