Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Norwan ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.pro.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2008, Inventor 2009 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 26.dub.2010 v 00:33 |
Nainstaloval jsem Inventor professional 2010, při instalaci vyplnil sériové číslo, instalace proběhla v pořádku. Nyní je ale potřeba produkt aktivovat a tady nastává problém. Kliknu na "Aktivovat produkt", zobrazí se okno, kde by mělo být na výběr "Získat aktivační kód" a "Zadat aktivační kód" s možností zaškrtnout checkbox (input-radio) a dát tlačítko "Další", jenže mě se místo nabídky zobrazí jen čistě bílá stránka s dvěma chekboxy a to je vše.
Problém je nejspíš v IE, protože aktivační stránka se má načítat právě pomocí něj a když na tu prázdnou stránku kliknu pravým tlačítkem a dám vlastnosti, vyskočí okno "Ve skriptu na této stránce došlo k chybě", ale detaily chyby jsou nevyplněný. Našel jsem tento tip ( http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4775 ), ale obě hodnoty mám na nule a problém trvá. Nějaké další tipy? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21882 |
![]() |
Pravděpodobně antivir či firewall, nebo nějak omezené skriptování.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
![]() |
|
Norwan ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.pro.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2008, Inventor 2009 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Tak jsem odinstaloval veškerý bezpečnostní programy (antivir, firewall, antispyware...) a aktivační okno je stále stejný. Co se týče těch několika bodů ze stránek autodesk, tak myslím že všechno splňuji. Skriptování nevím kde a jak můžu zkontrolovat, běžně IE nepoužívám. |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1796 |
![]() |
Měl jsem stajný problém, ale s jinou verzí (LT2007). Autorizaci jsem muse nakonec provést přes email v angličtině, což byl pro mne horor.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
To zdrk: Ak máte problém s angličtinou, tak to riešte cez predajcu Vášho CAD softvéru.
To Norwan: Akú verziu IE máte nainštalovanú?
|
|
![]() |
|
![]() |
Verzi IE mam 8, chtěl jsem zkusit reinstal, ale po stažení nejnovější verze ze stránek microsoft při instalaci vyskočí hláška, že v počítači je nainstalována novější verze a proto instalace není možná. V nastavení IE je možnost obnovit stávající verzi do původního stavu, což jsem taky zkusil, ale bezvýsledně. Taky jsem zkoušel update javy, ale v tom to taky nebylo. Jinak v mém případě se jedná o studentskou licenci, tedy mělo by...zatím mi zbývá 27 dní zkušební verze. Aktivace přes email se nakonec děla jak? Můj problém totiž spočívá v tom, že se nedostanu ani ke kódu žádosti. Jediné co se mi podařilo vyplnit bylo sériové číslo během instalace. |
|
![]() |
|
![]() |
Tak problém zdá se vyřešen, konečně vidím aktivační okno tak jak má být. Chyba byla v tom již zmiňovaném skriptování, ale zjistit jak a kde, to už byl celkem problém. Nakonec jsem našel radu: Start -> příslušenství -> příkazový řádek - spustit jako admin. napsat: regsvr32 jscript.dll -> ENTER ...toto v mém případě nezabralo, tak jsem zkusil jiný druh skriptu (VB script) se stejným příkazem, čili: napsat: regsvr32 vbscript.dll -> ENTER A po tomto je snad již vše tak jak má být. Upravil Norwan - 30.dub.2010 v 01:19 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,648 sekund.