Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
misho119 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.kvě.2010 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2010,Solid Edge V20 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 07.kvě.2010 v 21:35 |
Vie mi niekto poradit ako vyriesit problem s instalaciou AutoCADu 2010 na OP Windovs7??? Pripadne Solidu Edge V20 na windovs7??Dakujem
Viem,ze by to malo byt kompatibilne ale pri instalacii mi pise prave opak........ Upravil misho119 - 07.kvě.2010 v 21:39 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
AutoCAD 2010 i strojařský CAD Inventor 2010 jsou kompatibilní s Windows 7 - jen je třeba instalovat správnou verzi -- pro 64bitové Win7 je potřeba 64bitová verze AutoCADu, resp. Inventoru.
Přidáno i do častých otázek:
|
|
![]() |
|
niel2 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 07.čvc.2010 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Zdravím, já mám podobný problém, formátoval jsem PC a instaloval Win7, no a AutoCAD 2007 s ním odmítá spolupracovat, za veškeré rady předem děkuji:)
|
|
![]() |
|
Michal H. ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 29.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 64 |
![]() |
AutoCAD 2007 není podporován na Windows 7 viz.: http://www.xanadu.cz/oficialni-podpora-windows-7-pro-autocad-2010-a-dalsi-aplikace-art1239
AutoCAD lze provozovat na Windows 7 od verze 2010.
|
|
Michal Havel
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz (technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz) |
|
![]() |
|
niel2 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 07.čvc.2010 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Škoda, nicméně už mám 2009 a ta mi na Win7 naštěstí jede, je to sice trošku jiné oproti 2007, ale pomalu si zvykám. Každopádně děkuji za odpověď! :)
|
|
![]() |
|
ecorra ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.čvc.2010 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Dobrý den.
Používal jsem jsem v XP verzi 2006, ale po zakoupení nového nb kde mám W7 mi 2006 ji nejely tak jsem musel zakoupit verzi 2009. Můj problém, ale zpočívá v tom, že když otevřu výkres, tak ho mám žlutý a bílý. Písmena jsou bílé, kóty a čísla jsou žluté. Když si vše označím a přehodím barvy na jednotné tak je to OK, ale když si dám výkres vytisknout tak se vytiskne úplně stejně jako kdybych neupravoval barvy. I na tiskárně jsem nastavil tisk na černobílý, ale stejně se to vytisklo bíložlutě. Neměli jste někdo podobný problém? Díky za jakoukoliv pomoc. Martin |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Jak se vám podařilo zkoupit už dvě verze starší AutoCAD 2009? Pro Windows 7 je určena aktuální verze AutoCAD 2011, popř. 2010.
AutoCAD 2009 je stejně nekompatibilní s Win7 jako verze 2006.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,293 sekund.