Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
rosnicka01 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.dub.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Professional 2011, AutoCad Mechanical Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 21.kvě.2010 v 22:59 |
Při tvorbě výkresu docela obsáhlé sestavy se mi nezobrazují všechny součásti. Všechny součásti jsou nastaveny jako "viditelné" a také mám zaškrtnutou volbu "zobrazit všechny plochy". Pokud například není zaškrtnutá volba zobrazit všechny plochy, tak nějaké součásti ve výkresu chybí. Když tuto volbu zaškrtnu, tak paradoxně zmizí ještě nějaké další. Když toto zopakuji znovu, tak někdy se stane toto a někdy něco jiného. Když poté výkres uložím, vypnu inventor a poté výkres znovu otevřu, tak chybí přesně ty součásti, které před zavřením. Pokud ale například zneviditelním některou dílčí součást sestavy, tak se zneviditelní nebo objeví některé součásti. A po opětovném zviditelnění stejné součásti se výkres nevrátí do původní podoby. Nemáte někdo podobný problém, nebo nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Máte někdo nějaký užitečný tip jak se s tímto vypořádat?
Díky moc |
|
![]() |
|
Pavel Žáček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autodesk Product Design Suite Ultimate 2012 Stav: Offline Bodů: 446 |
![]() |
Tenhle problém se mi už také objevil a bylo to u výkresu velké sestavy, na který už můj hardware nestačil. Možná má někdo nějakou fintu na velké sestavy, ale podle mě to bez silnějšího hardware asi nepůjde.
|
|
Pavel Žáček
|
|
![]() |
|
mr.chain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 13.kvě.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor2015,CadKey,Vault Professional Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() |
Dobrý den, mě se to stává také, a to i na malých sestavách. Na PC HPxv4600 intel core2quad Q9650@3,00GHz, NVIDIA FX 1700, 4,00GB RAM.
Upravil mr.chain - 24.kvě.2010 v 15:03 |
|
Nejsem konstruktér, jsem obkreslovač...
|
|
![]() |
|
ssmiga ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit Stav: Offline Bodů: 178 |
![]() |
A nemůže to být zaškrtnutím možnosti "asociativní" ve vlastnostech pohledu (taková značka článku řetězu v dialogu základní pohled)?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,602 sekund.