Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() Zasláno: 24.kvě.2010 v 14:05 |
|
Netušíte někdo o novější verzi nežli Release 1.6? Respektive o něčem podobně přehledném pro soubory vytvořené v
S. Upravil slasid - 24.kvě.2010 v 14:07 |
||
![]() |
||
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1273 |
![]() |
|
Dobry den
Pro mne je dostacujici informace uz obsazena ve Windows, akorat se musi rucne "zapnout" onen sloupecek...
Pravy klik na infolistu ("Nazev", "Typ", "Velikost",...)
vyberu Dalsi
zaskrtnu DWG Creator name
pote toto aplikuju ve Windows pro vsechna okna...
zdravim
JASponza
|
||
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
||
![]() |
||
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
|
Super věc, jen ještě pokud by to fungovalo i u souborových manažerů (konkrétně v TC). |
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
|
Ale ono to u správců souborů funguje, zkuste např.:
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Tak zkouším DWGcolumn.
S. Upravil slasid - 24.kvě.2010 v 16:20 |
||
![]() |
||
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
|
Ale ZATÍM bych problém nehledal .... Formáty DWG se jiř několik let mění po třech verzích. Podle mne si tak zatím poradí se všemi stávajícími verzemi ...
Pokud nám stačilo, že ikonka s
"02" znamenala verze 2000/2000i/2002
"06" znamenala verze 2004/2005/2006 a
"07" znamená verze 2007/2008/2009
a analogicky
"*" jako "nová verze" bude s ohledejm na formáty DWG sloužit pro
verze 2010/2011/2012(?- bude-li mít stejný formát DWG)
|
||
J. Mantlík
|
||
![]() |
||
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
|
Pánové, tady jsem pro změnu zase trošku vedle já ...
Ať dělám, co dělám, v seznamu možných dalších sloupečků tento (ani něco, co by vypadalo na souvislost s DWG nebo autodeskem) ve Win7-64 nevidím ....
(anebo jsem to přehlédl, jak vrata od stodoly)
|
||
J. Mantlík
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
|
Je to tak, jak píše pan Mantlík. Neoficíální informace je ta, že pokud jsem to dobře pochopil, tak autor má pre-release verzi, která umí rozlišovat i nový formát AutoCADu. Tato verze ale ještě nebyla zveřejněna.
V některých správcích souborů mohl být s DWGicon.dll problém, ale např. vývojáři Altap Salamanderu chybku již opravili a vše by mělo fungovat korektně.
|
||
![]() |
||
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1273 |
![]() |
|
Hmm, pardon... Ja mluvilo svich XPckach - na W7-64 koukam, nic takoveho neni :)
|
||
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
||
![]() |
||
LCerny ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 17.kvě.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Civil 2017, Raster Design, Topobase 2016 Stav: Offline Bodů: 112 |
![]() |
|
Funguje to. Jenom to neukazuje verzi DWG souboru, ale verzi AutoCADu ve kterém byl soubor uložen. Jásal jsem předčasně. I když z toho názvu DWG Creator name, by to bystřejším jedincům bylo jasný hned
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Vlastně máte pravdu :-). Šlo mi jen o to zda neexistuje již novější verze :-). A jak píše níže PepaR, tak je snad již v očekávání. Teď ještě aby někdo udělal novější verzi MtmdEdit :-), ale to už jinde jsme. Upravil slasid - 25.kvě.2010 v 10:01 |
||
![]() |
||
![]() |
|
To jsme možná dva. Ale je pravda, že jsem to neprohledával zas až tak pečlivě. Těch možností k zaškrtnutí je tam totiž "celkem" hodně.
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Obávám se, že MtmdEdit je mrtvý projekt. Což je hodně velká škoda. Poslední verze fungující v AutoCADu 2008 jsme nazl na ruském diskusním fóru a od té doby marně pátrám.
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,797 sekund.