Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 27.kvě.2010 v 14:55 |
Naši uživatelé měli nainstalovaný IS2010CZ a někteří současně i IS2009CZ. Nyní jsme museli z důvodu spolupráce s naším zákazníkem nainstalovat IS2009_EN. Máme 32-bitové(XP) i 64-bitové (Vista) stanice.
Narážím na problém, že na počítačích s takto bohatou historií nejdou instalovat SP. Instalační program prohlašuje, že příslušný produkt není nainstalován. Service packy můžu dát přímo do rozmístění a tak si pomoct alespoň s těmi, které už jsou. Ale Subscription Bomus Pack se mi do rozmístění dát nepodařilo.
Existuje nějaký schůdný způsob, jak přesvědčit instalační program Bonus Packu, že je opravdu nainstalován IS 2009 SP1 ?
Do kompletní přeinstalace počítačů se mi nechce - jednak spousta práce a navíc se po nějaké době vrátíme k IS2010 ne 2011 a pak třeba zase zpátky...
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
To je divné - také mám na počítači nainstalované roztodivné kombinace různých verzí a na problém s Update jsem nenarazil. Ověřte zda jsou opravdu instalovány patřičné service packy - tedy v pořadí 1, 2, 3; pro 32bitový Inventor 32bitový SP; a pokud je tam SAP, musí být použit i patřičný SP ve verzi pro SAP (Subscription Advantage Pack).
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Zkusím to ještě znova, ale myslím, že mám verze správné. Nedařilo se mi ani doplnit bonus pack do rozmístění. Ale co jsem teď četl, může to být pořadím - mám rozmístění se SP1, Client Update Vaultu a SP2. Když jsem chtěl dopnit Bonus Pack, tak mi to psalo, že nejde použít. Zkusím ještě změnit pořadí SP1, BP, Client Update, SP2. |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
Kde roste SP2 pro IS 2009 se Subscription Bonus Packem? Nikde jsem na nic takového nenarazil.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,160 sekund.