Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.čvc.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() Zasláno: 28.kvě.2010 v 08:26 |
Jsem konzervativní stařec a prakticky okamžitě po instalaci 2011 jsem nastavil staré uživatelské rozhraní. Můžete se prosím podělit se zkušenostmi s pásy karet ? V MS Office 2007 jsem je nikdy nevstřebal. Na druhou stranu mi vrtá v hlavě, jestli v tom není opravdu něco přínosného...
|
|
Ivo Bešťák
|
|
![]() |
|
Miko ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.úno.2006 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor 2018 Stav: Offline Bodů: 75 |
![]() |
Zdravím a mám jeden dotaz pro znalce. Zatím totiž používám starší verzi Inventoru s klasickým rozhraním, které mám výrazně upravené pro svoje potřeby. Je možné v novém rozhraní také upravovat nabídky podle sebe a tvořit si vlastní nabídky? Pokud to nelze, tak potom opravdu také nevidím, stejně jako u Officů 2007, nějaký podstatný přínos. |
|
Autodesk Inventor 2014
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21979 |
![]() |
Ano, příkazy v ribbonu lze upravovat (uživatelsky i přes API).
Ribbon v AutoCADu nebo Inventoru je funkčně dost odlišný od ribbonu v MS Office 2007 - dovoluje podstatně širší možnosti úprav obsahu i vzhledu.
|
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() |
Z vlastní zkušenosti - po dlouhé době váhání jsem neochotně Ribbon zkusil a nadále v něm pracuji (cca 6 měsíců), ale i tak nejsem úplně přesvědčen o jeho funkčnosti. - Hlavní co mě při práci rozčiluje je rychlost odezvy při přepnutí panelu - první přepnutí mu zabere minimálně 2 vteřiny né-li déle (z modelu -> správa) postupně se to sice zlepšuje, ale i tak... Pokud potřebuju jen 2x kliknout...
Další co se mi nedaří nastavit je výchozí nastavení panelu ve výkresu (měl jsem nastavení "poznámka" a teď vždy naběhnu do "pohled"...)
|
|
![]() |
|
ssmiga ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit Stav: Offline Bodů: 178 |
![]() |
Po počáteční nedůvěře jsem si velmi rychle zvykl a nemám s pásy karet nejmenší problém. Na druhé straně však také nepociťuji nějaké výraznější zlepšení oproti "klasice".
|
|
![]() |
|
Laďa2 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.čvc.2010 Lokalita: ČR (JM) Používám: AIP 2010 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Pro IvoBe:
žádost v SZ. Děkuji.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,206 sekund.