Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Andrej ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 12.čvc.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline Bodů: 177 |
![]() Zasláno: 26.čvc.2005 v 09:32 |
dobrý....
..mám nastavené *.ctb tak, že určtiej skupine farieb napr. 20,22 a 24 je priradená farba 20. Keď si nakreslím tri čiary veďla seba, jedna bude nakreslená farbou 20-tkou, druhá 22 a tretia 24, potom sa tie tri čiary v modelovom (tam kde kreslím) priestore zobrazia tromi farbami (v poriadku). Keď si dám náhľad na tlač a priložím dané *.ctb, potom vidím, že tie tri čiary sú rovnakej farby, a to farby s hodnotou 20 (tak je nastavené ctb, tiež ok). A ja by som rád, keby takto ako to je nakreslené s tým *.ctb v priestore pre tlač bolo normálne, v modelovom priestore. Či nieje niekde nastavenie aby zobrazoval farby v modelovom priestore podľa zvoleného *.ctb ???
|
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
jestli jsem to dobre pochopil, tak by Vas pozadavek postradal smysl, to si muzete ty hladiny preci rovnou nastavit na stejnou barvu treba 20 a nemusite to prevadet pomoci ctb
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
jeste bych se doplnil, v modelovem prostoru potrebuju, abych mel hladiny barevne odliseny pro lepsi orientaci, pokud to nepotrebuju, tak je necham se stejnou barvou
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Andrej ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 12.čvc.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Map 3d 2007, VIZ 2006, Civil 3D 2008 Stav: Offline Bodů: 177 |
![]() |
RE 1: Machacek
.. to je pravda, ale keď mám cudzí výkres, ktorý je kreslený (vo farbe) podľa určeného *.ctb, tak sa muím prepnúť do plot. priestoru, skotrolovať ho pre istotu či je správne nakreslený (musí byť vytlačený ČB). No a to prepínanie my vadí...
RE 2: Machacek
..chápem, samozrejme, že logickejšie je používať farby, bez debaty. Tak to robím aj ja.
Budem spokojný aj tak ako to je....
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 2,477 sekund.