ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoCad 2009 LT-velikost souboru 0

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martin.kubajs Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.pro.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2009 CZ
Stav: Offline
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Cad 2009 LT-velikost souboru 0
    Zasláno: 22.lis.2010 v 11:06
Dobrý den,

chtěl bych vás poprosit o radu. Dělám v cadu 2009 LT, soubor na kterém jsem pracoval měl 6 MB a pak promazávám v Total Com (shift +F8-trvale pryč, ne do koše). přípony *.bak, to jsem taky udělal.. Dnes jsem se vrátil k souboru *.dwg a zjistil jsem že má velikost 0. Nevím jak se to mohlo stát, bak nemám a zkouším obnovu dat přes Ontrack Easy Recovery....ale nevím jestli mi to najde bak soubor, který bych si přepsal na dwg.
Nevíte co se mohla stát a jak to opravit?
Děkuji moc
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.lis.2010 v 13:22
Jak se to mohlo stát sice nevím, ale jako jediná možná záchrana připadá v úvahu asi jen pokus o obnovu dat. Ten vámi uváděný SW neznám, já s úspěchem používám SW Recuva. Hlavně jste snad ale poučil, že mazat bez použití koše nevyplácí. Já osobně mám pro záložní výkresy založen sólo adresář ACAD-temp, do kterého mám přesměrováno ukládání dočasných výkresových souborů (Možnosti/Soubory/Umístění dočasných výkresových souborů). Pak i když vymažu systémový temp, cadovské zálohy mi zůstanou.

Upravil koutnak - 22.lis.2010 v 13:27
Radim Koutňák
Zpět nahoru
martin.kubajs Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.pro.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2009 CZ
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.lis.2010 v 13:32
Původně odeslal(a) koutnak koutnak napsal(a):

Jak se to mohlo stát sice nevím, ale jako jediná možná záchrana připadá v úvahu asi jen pokus o obnovu dat. Ten vámi uváděný SW neznám, já s úspěchem používám SW Recuva. Hlavně jste snad ale poučil, že mazat bez použití koše nevyplácí. Já osobně mám pro záložní výkresy založen sólo adresář ACAD-temp, do kterého mám přesměrováno ukládání dočasných výkresových souborů (Možnosti/Soubory/Umístění dočasných výkresových souborů). Pak i když vymažu systémový temp, cadovské zálohy mi zůstanou.
Dobrý den,
taky nevím jak se to mohlo stát, ale děkuji za návod, našel jsem všechny baky za posledních několik let a mezi nimi i ten co jsem potřeboval Smile
Děkuji vám moc za radu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6297:Barevnější AutoCAD LT 2009.
Tip 6231:Jaké verze .NET Framework jsou využívány jednotlivými verzemi AutoCADu?
Tip 1171:Jak lze provést hromadné dávkové vykreslení (batchplot) několika výkresů v AutoCADu LT?
Tip 9292:Revit LT - trik pro změnu velikosti rodiny.
Tip 636:Jak z AutoCADu zapsat nebo naopak načíst formát DGN?
Tip 7058:Automatické pojmenovávání konstrukčních prvků Inventoru.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,138 sekund.