ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum Najít  Události Události  Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoctb styl

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
DodoSVK Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 13.říj.2007
Lokalita: Slovensko
Používám:
MAP 3D
Stav: Offline
Bodů: 184
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ctb styl
    Zasláno: 25.lis.2010 v 11:04

Dobry den.

Chcem sa vas opytat ci je mozne si zmenit napriklad modru farbu ciary tak, aby ostala v skutocnosti modra ale zobrazovalo mi ju ako napriklad zelenu.

Vysvetlim preco to potrebujem a mozno aj skor pochopite tak co presne chcem dosiahnut.

Viiacero ludi pouzivame spolocny plotovaci styl .ctb, aby sme mali vykresi kompatibilne a aby sme si ich mohli vymienat a doplnat bez problemov. Vsetci vsak pouzivaju sedu obrazovku v cade, len ja ciernu. A to mi sposobuje problem lebo tmavo modru ciaru ktora je nastavena v ctb style ako hruba ja zle vidim.. (na sedych pozadiach je viditelnost dobra)

Aby som nemenil spolocny ctb styl, je mozne ze by mi tuto tmavo modru zobrazovalo ako zelenu napriklad? ale len na mojom PC ( skutocna hodnota farby by bola modra)

dufam zee j to zrozumitelne co chcem dosiahnut ak nie dovysvetlim J

dakujem za rady.

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2574
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.lis.2010 v 11:20
Pokud tisknete přes rozvržení a nikoliv z modelu, je (myslím, že od verze 2008) možné mít pro hladinu v každém rozvržení jinou barvu
Takže si pro danou hladinu v modelu dáte např. zelenou a v rozvržení nastavíte onu tmavě modrou ...

Druhou možností je uložit si jeden stav hladin pro běžnou práci v modelu (tam bude hladina zelená) a druhý stav hladin (s hladinou v tmavě modré), do nějž se budete přepínat před tiskem

Třetí možnost je používat styly STB, ale s tím Vám neporadím, neboť mi se současnými možnostmi postačují CTB
J. Mantlík

Zpět nahoru

Sdílet na: Digg it! Del.icio.us Twitter Google záložka Linkuj Vybrali.sme

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4328:VIPDva způsoby nastavení více složek/umístění pro CTB/STB soubory.
Tip 2406:VIPJak jednoduše přenést obsah tabulky výkresových stylů do Excelu funkcemi čistého AutoCADu?
Tip 2404:Jak vytisknout obsah tabulky výkresových stylů CTB/STB?
Tip 4329:Nastavení adresáře pro CTB nebo PC3 soubory do akuálního adresáře.
Tip 2249:Jak převést tabulku výkresových stylů (CTB) do tabulky per (PCP)?
Tip 530:Jak mohu zabránit jinému uživateli ve změně mé tabulky stylů vykreslování (CTB nebo STB) nebo souboru konfigurace plotru (PC3), když je edituji já?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 1,146 sekund.