Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pepet ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.lis.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 114 |
![]() Zasláno: 25.led.2011 v 14:10 |
Dobry den, ma niekto vysvetlenie preco pri vkladaní sucastí, ktore obsahuju iba nacrt maju v dynamickej simulacii priradenu hmotnost (1 kg) a momenty zotrvacnosti?
Vo vlastnostiach sucasti su hodnoty spravne, nulove. V dynamickej simulacii, vlastnosti telesa sa ale uz natiahnu nenulove. Predpokladam ze je to sposobene tym ze v skutocnosti ma kazda sucast svoju hmotnost a program je tak stavany. Ale pokial na to uzivatel nieje upozorneny a kontroluje vysledky s analytickym vypoctom kde tieto vlastnosti zanedbava tak dostava rozdielne hodnoty.
Ako priklad uvediem kladku na ktorej je lano na jednom konci tahane silou 102N a na druhom 100N, kladka je ako nehmotna (nacrt) len dotvara vazbu. Vysledky maju rozdielnu hodnotu zrychlenia, myslim ze aj reakcie sa mierne odlisuju.
Je to chyba v Inventore alebo vlastnost na ktoru si treba davat pozor?
|
|
![]() |
|
mimo0912 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.říj.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2011, Inventor2017, SolidEdge Stav: Offline Bodů: 122 |
![]() |
Neskusal som to, ale ak je to Vychodzim nastavenim 1kg/mm3, potom by som vyskusal definovat vlastny material s 0-ovou mernou hmotnostou.
A ak aj vtedy to bude 1kg, tak predpokladam, ze je to chyba INV. To je len moj nazor (neodskusany). Myslim si, ze relevantnu odpoved vedia dat pani z CAD Studia. |
|
![]() |
|
pepet ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.lis.2007 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 114 |
![]() |
Pripajam nahlad zostavy, pre orientaciu.
Ram aj kladka su sucasti vytvorene iba v nacrte => ziadny objem => ziadna hmotnost. Toto su vlastnosti sucasti kladka v prostredi DS, material Vychodzi. Toto su vlastnosti sucasti kladka v prostredi DS, material Ocel. V pripade pouzitia vlastneho materialu s nulovou hustotou je vysledok v DS rovnaky, CHYBNY. Nechcem nikoho urazit ale toto je moja osobna skusenost s panmi z Pri poziadavke riesenia problemu ste odkazany na support@xanadu.cz. V pripade ze nemate od nich zakupenu licenciu tak sa s vami nikdo nebaví (co je v poriadku, take su pravidla) ale ak tam posle poziadavku niekto komu by mali odpovedat tak problem sa aj tak od vezie 2008 do verzie 2011 nevyriesil. Ale musim zase uznat ze poslali odpoved, kde pisu ze budu pozadovat napravu u Autodesku, vid tema výpočet nosníka (šikmým ohyb) http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=7975&KW= . Budem rad ak si poopravim mienku co sa tyka riesenia problemov na cadforum. Verim ze CAD Studio naozaj riesilo vyššie spominany problem a maslo na hlave ma Autodesk, ale prosim aspon informaciu ked o nu niekdo ziada a nie odpoved ze nikoho z fora nemozme nutit (tato odpoved bola priamo na mail, nie sucastou vyššie spominanej temy). Je moznost kontaktovat priamo Autodesk, CZ alebo EN? Upravil pepet - 27.led.2011 v 11:28 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21945 |
![]() |
Nevím jestli přesně rozumím požadavku na podporu, ale pro rekapitulaci:
|
|
![]() |
|
![]() |
Viem ze mam trochu iny pohlad na vec a moje reakcie su tym ovplyvnene a uvedomujem si ze technicka podpora je jeden z vasim prijmov ale predsa nedalo sa teda aspon napisat ze posunuli sme to na Autodesk odpoved do dnes nemame?
Nieje to problem ktory sa tyka len mna. Nieje to problem s modelovanim sucasti, zostavy ktory sa da cez help nastudovat, vyriesit a pozadujem riesenie od vas. Dufal som ze ako sa zapajate do inych tem tak aj tato mohla byt, vdaka vam, vyriesena ku spokojnosti vsetkych uzivatelov AI. Subscription bohuzial nemam takze ani tadeto cesta nevedie ale za odpoved dakujem. Ako je to s "identifikační číslo problému" viem sa pozriet v akom je stadiu riesenia? Je to verejne dostupna informacia alebo interna zalezitost Autodesku a jeho distributorov? To ze Autodesk spatne neinformuje to je pre mna sklamanim, mysli si ze by mal aspon tych od ktorych pride podnet. |
|
![]() |
|
Radomír Žvak ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.zář.2010 Lokalita: ČR (OS) Používám: AutoCAD Autodesk Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
Dobrý den, |
|
Radomír Žvak
CAD Studio a.s. |
|
![]() |
|
![]() |
Dakujem za odpoved a odkaz na Autodesk. Popisal som problem aj ked bez obrazkov to nieje tak nazorne. Som zvedavy aka a ci vobec nejaka reakcia pride, dam vediet.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,352 sekund.