Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Nosiris ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 20.dub.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2010 Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() Zasláno: 09.bře.2011 v 13:27 |
zdar lidi mám menší problém s šrafy v Architecture jdou mi všechny šrafy kromě šrafů z CAD Standardu a GG_menu.. bohužel tyto šrafy potřebuji ze všeho nejvíce... mohl byste mi někdo poslat šrafy pro stavařinu ? jako železebobetn ,lehčený beton , porotherm , atd... děkuji moc
opravdu sem vyzkoušel vše co znám a nemůžu je tam dostat děkuji |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Jaký máte prosím, operační systém a kde jste soubory šraf nahrazoval?
|
|
![]() |
|
Nosiris ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 20.dub.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2010 Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() |
mám Windovs 7 já je nenahrazoval byl em nucen reinstalovat celý systém a tím i AutoCad a po obvyklé instalaci všeho včetně GGmenu a Cad standardu mi tyto šrafy nefungují... zkoušel sem to přes najít podpurné programy atd. a stále nic... šrafy které jsem měl v .pat jedou bez problémů ,ale ty již výše zmiňované nejedou...
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Musíte najít složku Support ve Vašem uživatelském profilu, kde nahradíte soubory acadiso.pat, acad.pat, acadiso.lin atd., soubory z CAD standardů pro AutoCAD.
Tato složka je ve Windows 7 na C:\User\VášProfil\.... a dále viz. cesta ve složce Document and Settings v archivu CAD standardů. Cesta této složky by měla být vypsána i v možnostech AutoCADu ... MOŽNOSTI (_OPTIONS), na záložce Soubory v položce Cesta k podpůrným souborům. Našel jste a nahradil jste? Upravil PepaR - 09.bře.2011 v 15:05 |
|
![]() |
|
![]() |
jo jo toto vše již mám za sebou a né jednou... ale stále se cad standardy nechytaj...
|
|
![]() |
|
![]() |
zkusil byste mi poslat acadiso.pat,
email harant.dav1d@gmail.com děkuji
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Najdete jej v archivu CAD standardů pro AutoCAD zde na CAD fóru nebo na www.jremes.cz.
|
|
![]() |
|
![]() |
tak už to funguje. chtělo to hodně přesvědčování ,ale funguje to .. dik
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
A čím jste jej přesvědčil, resp. kde byla chybka?
|
|
![]() |
|
![]() |
no s nadějí sem stáhl z uvedené stránky CAD Standardy opět nic... tak sem uvedl CAD do původního nastavení smazal všechny cesty k podpůrným souborům znovu je nahodil a začalo to fungovat... nevim proč ani jak ale začalo :)
děkuji za pomoct
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,168 sekund.