Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mkalous ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.čvc.2010 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD 2000,2007,Mechanical 2011, Inventor 9,2011 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 28.dub.2011 v 10:30 |
AutoCad 2011, NB MSI FX700,
při kreslení čar, obdélníků a jakýchkoliv tvarů je pravidelností, že se myš při táhnutí seká. Nemá plynulý běh a tudíž přesnější "zamíření" myší je utopie. Krokování je vypnuto. Zoomování je přitom krásně plynulé.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
Zřejmě necertifikovaná a tedy neakcelerovaná grafická karta. Zkuste tip:
|
|
![]() |
|
mkalous ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.čvc.2010 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD 2000,2007,Mechanical 2011, Inventor 9,2011 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Grafická karta NVIDIA Geforce GT 425/M...co jsem koukal na web Autodesk.com, tak je to s největší pravděpodobnosti necertifikovaná karta.
Ještě jsem si uvědomil..program je AutoCad Mechanical 2011 a ne AutoCad 2011, jak jsem mylně uvedl. Dle výše uvedeného typu jsem vyzkoušel zadat příkaz DYNAMODE.... příkaz neexistuje a pod příkazem 3DKONFIG a pod tlačítkem "Manuální ladění"nemohu "Povolit ladění výkonu".... mám tam ikonu červeného trojúhelníku a zároveň mám tu možnost "prošedivělou", tudíž neupravitelnou a nezatrhovatelnou. ![]() |
|
![]() |
|
LCerny ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 17.kvě.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Civil 2017, Raster Design, Topobase 2016 Stav: Offline Bodů: 112 |
![]() |
V tom tipu je asi chyba. Má to být proměnná DYNMODE
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
Máte pravdu. DYNMODE. Opraveno.
AutoCAD 2011 nebo Mechanical 2011 je z hlediska grafiky totéž.
|
|
![]() |
|
![]() |
Super....
příkaz DYNMODE funguje, hodnota nastavena na "0" a žádné trhání a poskakování není. Mnohokráte děkuji za vyřešený problém. |
|
![]() |
|
Mogen ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2011 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Dobrý den,
stejný problém mám i na svém notebooku, mám graf. kartu Nvidia GTS 160M, je také necertifikovaná? P.S.: ono vypnutí dynamického zadání opravdu pomáhá |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ano, tato karta také není určena pro AutoCAD.
Viz:
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,273 sekund.