Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mogen ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2011 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 06.kvě.2011 v 09:41 |
Dobrý den,
nějakou dobu jsem učival AutoCad 2011 na studentské verzi, a nyní jsem si pořídil Cad s klasickou licencí. Ovčem mám velký problém. Program odinstaluji a když chci naistalovat nový s licencí, instaluje mi to opět tu studentskou verzi (tedy již to po mě nechce registraci). V průvodci instalace píšou, že záloha licence při odinstalování zůstává, ale já jí naopak potřebuji odstranit. Zkoušel jsem ručně odstranit složku Cadu (při odinstalování zůstává) a vyčistit registry, ale nic z toho nepomáhá. Už z toho začínám být zoufalý. Díky za pomoc. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21892 |
![]() |
Zkuste čistou odinstalaci podle tipu:
A poté komerční verzi reinstalujte. Jakou aktivaci licence jste použil? Pokud by to nepomohlo, ozvěte se.
|
|
![]() |
|
Mogen ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.kvě.2011 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Tak to nepomohlo, ba nastal jiný problém. Postupoval jsem přesně podle výše uvedeného odkazu. Vše jsem odstranil, restartoval. Dal jsem instalovat Cad a ejhle...hlásí to, že program je již nainstalován. Tak jsem znovu prošel tyto složky co jsou v odkazu a ve složkách c/:Program data, a c/:users/appdata/roaming se opět složka Autodesk objevily. Tak jsem celý postup zopakoval, restartoval PC a opět stejný problém. Momentálně jsem na slepém bodě, program nepustím a ani nepřeinstaluju..problém je v tom, že s ním potřebuji pracovat. Díky za případné rady
Upravil Mogen - 06.kvě.2011 v 14:49 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21892 |
![]() |
Jakou verzi AutoCADu instalujete? Pokud nemáte nějaké speciální utility doplňující smazané instalace, pak po uvedeném postupu vymazání nemůže zůstat "nainstalovaná" původní verze.
|
|
![]() |
|
![]() |
Já vím, proto je mi to divné. Je to AutoCad 2011. Nějaké doplňující utility nemám, mám (měl jsem) nainstalovaný pouze program a material library (ta nainstalovat jde).
Kromě výše uvedených složek není v PC o Cadu ani zmínka... vyhledávání nic nenajde, ve správci programů také nic není. |
|
![]() |
|
Skolacik ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 31.čvc.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2013, Revit Architecture 2013 Stav: Offline Bodů: 99 |
![]() |
mozno uplna hlupost, ale neskusali ste nainstalovat program pod inym uzivatelom (kluno ho pre tento ucel iba vytvorte, nainstalujte a zmazte). mal som podobny problem s 3ds max.
|
|
![]() |
|
![]() |
To jsem nezkoušel. A když to nainstaluji na jiném účtu atento účet následně smažu, program bude i na stávajícím účtu?
|
|
![]() |
|
foglik11 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 24.kvě.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2011, Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Zdravím,
vyskytl se mi stejný problém, zkoušel jsem vše co jste popsali výše ale nic nezabralo, dokonce ani změna účtu. Jak jste to nakonec vyřešili?? Děkuji
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Může to být tím, že sice to odinstalujete, ale stále zdrojové soubory, nebo spíše kódy zůstávají v registru.. Doporučuji, pokud se trošičku vyznáte v registrech najít si kde by mohl být CAD a poté smazat přímo v registrech. => restartovat a poté zkusit znovu nainstalovat. A nebo si stáhnout na čištění registrů, ale to bych moc nedoporučoval... ![]() |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,472 sekund.