Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
novotka5 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.kvě.2011 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Revit, Autocad, 3dmax Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 26.kvě.2011 v 01:57 |
Dobrý den ,
chtěla jsem se zeptat pracuju s Revitem 2010 a mám jeden problém a to zejména při tisku.... KDyž si otevřu okno tisk a chci tisknout do pdf. TAk když to tam všechno zadám, nejsem si tím vůbec jistá, tak pak když dám ok, tak mi to odpoví že soubor nebylo možné vytvořit, protože obsahuje zakázané znaky ascii....Mohl byjte mi někdo poradit, co s tím mám dělat, jeslti to všechno nastavuji dobře. Jestli je dobře, když zadám název tiskárny, třeba epson....a pak v nastavení , jestli mám tiskonout v relaci nebo taky v pdf...a jestsli pak mám vybrat nějaké pohledy a tak. Už jsem to zkoušela i podle návodu, ale pořád mi to nechce vzít....
|
|
Novotná
|
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Zakázané ASCII znaky budou asi v názvu vytvářeného PDF souboru nebo divně pojmenované tiskárny. Jakou PDF tiskárnu používáte?
|
|
![]() |
|
Hanis ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.bře.2007 Lokalita: ČR (OS) Používám: ACAD 2011, Revit 2011 Stav: Offline Bodů: 54 |
![]() |
Tento problém jsem měl taky a vyřešil jsem ho tak, že jsem názvy výkresů psal bez diakritiky. Když jsem přejmenoval například výkres "půdorys podkroví" na "pudorys podkrovi", tak s tiskem do pdf už problém nebyl.
|
|
![]() |
|
novotka5 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.kvě.2011 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Revit, Autocad, 3dmax Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
PDf creator
|
|
Novotná
|
|
![]() |
|
![]() |
taky jsem to zkusila přejmenovat na vykres...bez diakrtitiky...ale myslím si , že mi pořád dělá problem že tam mám 1- vykres..a pořád mi to nejde....už nevím, co s tím mám dělat...pořád mi to píše s těma znakama...
|
|
Novotná
|
|
![]() |
|
![]() |
a jak to přejmenujete...mě to tam nepustí...nemůžu to přejmenovat...
|
|
Novotná
|
|
![]() |
|
![]() |
a není to problém třeba s pdf creatorem?
|
|
Novotná
|
|
![]() |
|
Hanis ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.bře.2007 Lokalita: ČR (OS) Používám: ACAD 2011, Revit 2011 Stav: Offline Bodů: 54 |
![]() |
Přejmenoval jsem přímo výkres v razítku před tiskem.
|
|
![]() |
|
Ewelyn ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.pro.2007 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCad2005 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
na PDF používám Bullzip printer. Když se mě to ptá v dialogu REVITU, určím tam cestu do složky disku E://. Název výkresu mám bez diakritiky. Tam se mi nic neuloží, protože se mi hned objeví okno Bullzipu, kam zadávám správné umístění a mohu používat znaky jaké chci. S pdf creatorem mělo problém už více lidí.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,258 sekund.