Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
pesino ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 20.kvě.2008 Lokalita: ČR (PA) Používám: Civil 3D 2014 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 14.čvc.2011 v 14:53 |
Nevíte někdo jak v novém AutoCadu 2012 rozchodit nadstavby GGMENU a RAILCAD? díky
Upravil pesino - 15.čvc.2011 v 07:48 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
GGmenu by mělo běžet bez problémů. Zkoušel jste prosím poslední verzi s instalátorem (GGmenu 1.99++)?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 20.kvě.2008 Lokalita: ČR (PA) Používám: Civil 3D 2014 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
není problém s tím, že bych to nenačetl nebo nenainstaloval bohužel při zadání příkazů z menu GGmenu mi to napíše např. toto "Příkaz: _KNIHSYMB Neznámý příkaz "KNIHSYMB". Stiskněte F1 pro nápovědu." |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Pokud to hlásí tuto chybu, tak máte špatně nastaveny cesty nebo načítání funkcí. Tuto činnost, měl instalátor nastavit za Vás. Kterou verzi GGmenu jste prosím instaloval?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
poslední možnou je možné že by nastala chyba při přenášení nastavení z Cadu 2011? zkusím odinstalovat a uvidíme... |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
GGmenu v1.99+ribbon (automatická instalace pro A2011/2010) 8,7 MB toto je verze kterou jsem instaloval |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tím přenášením nastavení by to být mohlo, zkuste prosím odinstalovat a nainstalovat znovu GGmenu.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
takže ani reinstal nějak nepomohl pokusil jsem se to udělat znovu bohužel jde to jen v ACAD 2011 ne ve 2012:(
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Aha, nu tak v tom případě je nutné zkontrolovat nastavení cest k podpůrným souborů, zda jsou namapovány všechny a správně. Viz příkaz _OPTIONS a záložka úplně vlevo ... Soubory.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
i po reinstalaci a znovu nalezeni cest do podpurnych programu jsemt o nějak v tom CADU 2012 nerozběhal ačkoliv při stejné instalaci to pod 2011 běhá
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Je to dáno asi tím, že utilitka, která má v instalátoru načítání nekomunikuje s AutoCADem 2012 a novějším. Zkusím si to někde otestovat.
|
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Instalátor funguje jak má i na A2012, právě jsem to opakovaně zkoušel. Nahraje správně jak MENU, tak RIBBON, několik náhodně vybraných příkazů je plně funkční.
Na dálku hledat příčinu půjde těžko, člověk by u toho PC musel sedět. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ještě mě napadá, zda jste v instalátoru, když vyskočilo okno pro výběr profilů AutoCADu, vybral i ten, který náležel verzi 2012?
PS: Děkuji panu Bláhovi za otestování a zpětnou vazbu. Upravil PepaR - 15.čvc.2011 v 06:23 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ono není problém v tom, že by se mi to nenainstalovalo to je v pořádku. Naběhne menu ikony i další věci a další věci včetně všech odkazu na program. Jen mi prostě ty příkazy nefungují. a při zadání příkazu z menu se mi objeví podobná hláška: "Příkaz: _KNIHSYMB Neznámý příkaz "KNIHSYMB". Stiskněte F1 pro nápovědu." chápu, že na dálku je těžké zjistit chybu, pokusím se to ještě jednou nějak přeinstalovat:( |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
V případě zájmu bych mohl zveřejnit archiv verze GGmenu 1.99++ a mohl byste zkusit GGmenu nainstalovat ručně, tzn. udělat to co dělá instalátor (zkopírovat, nastavit cesty a načíst menu).
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
zájem bych měl, na GGmenu jsem si zvykl a tak bych ho rád i nadále používal
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Dobrá tedy, bude to ale asi až navačer nebo zítra, neb jej nyní nemám po ruce.
Mám na Vás ale prosbu a dotaz: 1) Mohl byste prosím toto vlákno přejmenovat na GGmenu a AutoCAD 2012? 2) Zajímalo by mě jaké konkrétní funkce nejvíce využíváte, neboť z Vašeho profilu jsem usoudil, že děláte v dopravním stavitelství.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Přejmenováno:) pokud jste usoudil podle firmy Chládek a Tintěra Pardubice tak bych Vás poupravil firma se zabývá nejen dopravním stavitelstvím, ale i pozemním stavitelstvím a dalšími obory stavební činnosti Osobně nejvíce používám knihovny bloků a také výškové kóty Upravil pesino - 15.čvc.2011 v 08:07 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.