ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Katalog CAD bloků
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoRevit 8.1 upgrade

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21950
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit 8.1 upgrade
    Zasláno: 02.zář.2005 v 22:21

Uživatelé Revitu 8 se subscription si mohou stáhnout a zautorizovat (už i nejen v USA) novou verzi Revit Building 8.1 (viz Download).

Česká lokalizace pro Revit Building 8.1 a Revit Series 8.1 bude k dispozici ještě v průběhu září - sledujte www.cadforum.cz/revit

Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
vknop Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

.

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Bodů: 181
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.zář.2005 v 11:38

Nevím, nevím... Podle mě to tu nemá co dělat. Jednak za čas to bude naprosto neaktuální informace a krom toho dnešní (inteligentní) programy mají sledování nových verzí. Legální uživatelé nepotřebují reklamu v Cad fóru.

Mě osobně tyhle příspěvky OBTĚŽUJÍ, stejně jako oznamování nových X-News a další ptákoviny.

Zpět nahoru
Petr Bláha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 27.čer.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ
Bodů: 571
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.zář.2005 v 11:54
Zdravím, nechci brát "vknop" právo na jeho názor, ale myslím si, že tato zpráva tu má co dělat.
Revit 8.1 měl být a byl distribuovám a autorizovám pouze pro Severní Ameriku a můžete se být jist, že domoci se možnosti i pro ostatní země, nebylo vůbec jednoduché.

Jinak dobře míněná a prostá rada na závěr: pokud Vás zde něco obtěžuje, tak to nečtěte!
Zpět nahoru
vknop Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

.

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.zář.2005 v 12:30

Původně odeslal(a) Petr Bláha Petr Bláha napsal(a):

Jinak dobře míněná a prostá rada na závěr: pokud Vás zde něco obtěžuje, tak to nečtěte!

Děkuji, dobrá, ale bohužel nerealizovatelná rada. Pokud příjde notifikace, ať už mailem nebo RSS, tak ji prostě musíte přečíst a vyhodnotit její užitečnost.

Ad Revit) Nemyslím si, že uživatelé (kolik jich asi bude v ČR?) jsou závislí na upozornění do Cad fóra...

Zpět nahoru
administrator Zobrazit panel
Admin skupina
Admin skupina

Přihlášen: 01.říj.2003
Bodů: 49
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.zář.2005 v 16:36
Pan Novosad (alias vknop) má zřejmě nastaveny notifikace na všechna fóra a téměř ve všech fórech se též vyjadřuje. Jeho příspěvek má sice málokdy podobu praktické rady nebo dotazu (ani není registrovaným uživatelem většiny jím komentovaných aplikací), ale pokud opakovaně neporuší pravidla konference, nebudeme v jeho vyjádřeních bránit.
Diskuse o vhodnosti jednotlivých příspěvků ale prosím přesuňte na PM (soukromé zprávy), popř. směřujte přímo na administrátora tohoto fóra (viz Pravidla).

Vladimír Michl
Zpět nahoru
vknop Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

.

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.zář.2005 v 00:20

Původně odeslal(a) administrator administrator napsal(a):

Pan Novosad (alias vknop) má zřejmě nastaveny notifikace na všechna fóra a téměř ve všech fórech se též vyjadřuje.
Úplné pako ze mě ale dělat nemusíte. Jako administrator jistě víte (nebo si snadno můžete zjistit), že nemám přihlášenou notifikaci na _žádné_ fórum. Vyjadřuji se k tématům, které mě zaujmou.

Jeho příspěvek má sice málokdy podobu praktické rady nebo dotazu
Věřte nebo ne, ale bývá to vzájemné.

(ani není registrovaným uživatelem většiny jím komentovaných aplikací)
Já nevěděl, že je to podmínkou nebo nějakým handicapem. Jednak se jednalo o obecné věci a "druhak" to, že nejsem registrovaným uživatelem, přece neznamená, že nemůžu mít s daným produktem nějakou zkušenost, takže nechápu, co tím argumentujete.

To hodnocení (ne)vhodnosti beru, Pravidla jsem dlouho neviděl, takže příště přes PM.

Zpět nahoru
Petr Bláha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 27.čer.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ
Bodů: 571
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.zář.2005 v 12:44
Dovolím si poslední příspěvek, pak se již této diskuse nezúčastním, neb toto nikam nevede a mám důležitější věci na práci.
Nejdříve píšete, že to musíte číst, protože Vám chodí notifikace. Následně v podstatě kritizujete p.Michla za to, že si to nastavení neověřil, ale závěrem napíšete, že vlastně žádné notifikace nastaveny nemáte?! ... nevím, co si o tom mám myslet ... bravo!
"Věřte nebo ne, ale bývá to vzájemné." jste si opravdu mohl odpustit. P.Michl patří do kategorie lidí, bez kterých by situace na CZ scéně CAD aplikací nebyla tam, kde je, a tuto skoro urážku si nezaslouží minimálně z pohledu obecné normy slušného chování.
Samozřejmě být registrovaným uživatelem není podmínkou. Můžete to mít ve škole, v práci jako zaměstnanec apod., ale z Vašich výplodů zde ve fóru, člověk neví, co si má myslet. Soukromě bych Vás typnul na kategorii "chronický-prudič" a dle tónu Vašich příspěvků nechápu, proč vlastně používáte produkty Autodesku. Netvrdím, že jsou dokonalé a spousta věcí mě také vadí, ale je mnoho jiných konkurenčních produktů, tak je zkuste a třeba Vám budou vyhovovat lépe.
Hezký den

PS: Zajímal by mě názor jiných uživatelů fóra, zda si také myslí, že je tento příspěvek zbytečný. Prosím stručně . Díky
Zpět nahoru
vknop Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

.

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.zář.2005 v 17:10

...toto nikam nevede a mám důležitější věci na práci.
Souhlas

... nevím, co si o tom mám myslet ... 
Je to jednoduché. RSS.

...kategorie lidí, bez kterých by situace na CZ scéně CAD aplikací nebyla tam, kde je, a tuto skoro urážku si nezaslouží minimálně z pohledu obecné normy slušného chování.
Váš názor Vám neberu.

Soukromě bych Vás typnul na kategorii "chronický-prudič" a dle tónu Vašich příspěvků nechápu, proč vlastně používáte produkty Autodesku.
Špatně! Jen uživatel znechucen Autodeskem. A AutoCAD proto, že není (uspokojivá) alternativa. Autodesk to moc dobře ví a proto se chová tak, jak se chová. 99 % lidí, co znám, na jeho praktiky nadává, ale když se tady na toto téma zmíním, tak jsem "chronický-prudič"...

Zajímal by mě názor jiných uživatelů fóra, zda si také myslí, že je tento příspěvek zbytečný.
Mě taky. Proto jsem to napsal:-)

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 13058:Podstatné zpomalení CAD aplikace na DELL Precision 7550/7750.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 5902:Zaokrouhlení výměr ploch ve výkazech místností Revitu.
Tip 9575:VIPSelže instalace nebo spuštění AutoCADu pod Windows 8.1.
Tip 4384:VIPSnadný upgrade Autodesk License Manager serveru na vyšší verzi (2006, 2007, 2008).
Tip 9232:VIPPo upgradu projektu na verzi Revit LT 2013 nebo 2014 dojde k poškození souboru.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,223 sekund.