Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Hollywood7 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 27.bře.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Prof. 2019 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() Zasláno: 21.srp.2011 v 18:05 |
Dobry den chtel bych se zeptat proc muj matchmover co jsem si nyni nainstaloval na svuj stacionarni PC nepodporuje format MOV ? Kdyz to matchmover co jsem si nainstaloval drive na svuj notebook tak na tom ho podporuje. Obadva byli instalovany ze stejneho CD... CD 2012. Stacionarni je dvakrat vikonejsi... Dekuji za odpovedi... |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
Je to stejný operační systém? Máte nainstalovaný Apple QuickTime?
|
|
![]() |
|
Hollywood7 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 27.bře.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Prof. 2019 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() |
Mam nainstalovany quicktime player a windows se lisi jen v 32bit a 64bit verzi na te co mi to nejde je ta 64bit...
|
|
![]() |
|
Biolit ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: 3dsmax Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
mam dojem, ze quicktime nepodporuje 64bit systemy. Nebo aspon drive tomu tak bylo.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak move. video se mi podarilo rozchodit v matchmoveru ale ne v maye Proc tomu tak je ? Nainstalovany Quick time mam a spravne... kdyz mi funguje v matchmoveru tak by mel i Maye ne ? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.bře.2007 Lokalita: ČR (MS) Používám: 3dsmax Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
a proc potrebujes to video vkladat do mayi? Pokud to video budes prerendrovavat, tak tim ztratis kvalitu videa. Do mayi si jen exportni trajektorii kamery a pracuj jen s modelem, ktery chces vkladat do videa. Jakmile to budes mit, tak musis vyrendrovat minimalne krome barevneho vystupu taky alphu a matteshadow. Pak to spojis v kompozitoru.
pokud trvas na videu v maye, tak to video rozdelej do jednotlivych snimku a na pozadi si dej seqenci tech snimku. Hlavne si dej bacha, abys zachoval framerate a mel ho stejny jak u videa, tak u vytvorene animace.
Upravil Biolit - 01.zář.2011 v 14:14 |
|
![]() |
|
![]() |
Kdyz exportuju z matchmoveru trajektorii kamery do may tak mi to napise ze neumi precist video v move a ja nevidim ten podklad. Kamera svou trajektorii ma ale ja nevim kam tam dat svuj obekt ptoroze nevidim co je za kamerou... viz jak bych to potreboval je zde.. http://www.youtube.com/watch?v=oUF0NLJvMaA&feature=relmfu |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
no co ja delal pokusy s matchmoverem, tak pri exportu se ukladaji pouze data pohybu kamery. Video si tam musis vlozit sam. Jestli mas problem se soubory mov, tak si to preved do jineho formatu nebo jak uz jsem psal - rozdelej si video na jednotlive snimky.
Jinak v tom videu je nejaky automaticky trackovaci rezim, ktery jsem nikdy nezkousel. Ja jsem si vzdy hral s umistenim jednotlivych trackovacich bodu. Clovek tak trajektorii ma vice pod kontrolou a . Ale je to taky pracnejsi. |
|
![]() |
|
![]() |
dik |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,305 sekund.