Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Augur ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.led.2005 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() Zasláno: 09.zář.2005 v 12:49 |
Vie mi niekto poradit, nejaku utilitu na hromadne tlacenie vykresov? Pouzivam BATCHPLT, ale ma obmedzene moznosti nastavenia, potreboval by som nieco rozumnejsie. Alebo aspon nieco free na hromadny prevod dwg do pdf. Dakujem
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
publish.
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21945 |
![]() |
viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4247 vhodnější "meziformát" je DWF - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=2025 |
|
![]() |
|
Augur ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.led.2005 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() |
Ano uvedomujem si, ze format dwf by bol pre nas vhodnejsi, ale zakaznik pozaduje dokumenty v pdf a ako je zname, nas zakaznik, nas pan.
![]() Vzhladom nato, ze posielame aj ine subory (doc, xls...)je pre nas lepsie to davat do pdf, aby bol jednotny format. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
publish je prikaz. takze muzete vzit sto vykresu a najednou z nich udelat pdf - proste je vypublishujete na pdf tiskarnu
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Paulo ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 04.srp.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Převody do dwf jsou nanic. Já jsem si udělal prográmek ve kterém pro vybrané soubory které chci tisknout vygeneruji skriptový soubor který příkazem demo v cadu spustím (i v LT). Odbavení jednoho výkresu do tiskárny trvá cca 1 sekundu (podle velikosti souboru, výkonnosti PC atd.) Takto můžeme i hromadně převádět výkresy do tifu (někteří zákazníci chtějí dokumentaci v tifu). Na toto mě navedl jeden kolega z Třince zde registrovaný jako Kubeczka. Chce to ale dodržovat některá pravidla. Např. někde v názvu souboru musí být uveden formát atd. Pokud máte zájem o bližší informace ozvete se na můj mail pavel.faust@lostr.cz
|
|
Palo
|
|
![]() |
|
![]() |
Viete mi poradit ako to urobim? Skusam, trapim sa , ele zatial ziadny vysledok. Podarilo sa mi vybrat vykresy, ale neviem co dalej.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
u vsetkych vykresov, co ste si natiahli do dialogu publish, mozete jednoducho zmenit (naimportovat) page setup - cize mali byste mat vytvorene pagesetupy, ktore pouzivaju Vasu pdf tlaciaren - kolko formatov pouzivate, tolko pagesetupov...tieto setupy mozno mat trebars v sablone - v dialogu publish pak vyberte napriklad vsetky layouty, ktore chciete tlacit na PDF A3 a navolte pre nich pagesetup PDFA3
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.