ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenohromadna tlac vykresov

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Augur Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 24.led.2005
Stav: Offline
Bodů: 103
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: hromadna tlac vykresov
    Zasláno: 09.zář.2005 v 12:49
Vie mi niekto poradit, nejaku utilitu na hromadne tlacenie vykresov? Pouzivam BATCHPLT, ale ma obmedzene moznosti nastavenia, potreboval by som nieco rozumnejsie. Alebo aspon nieco free na hromadny prevod dwg do pdf. Dakujem
Zpět nahoru
Rostislav Říha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACA 2010
Bodů: 1615
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 13:19
publish.
Rostislav Říha
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21945
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 13:35
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Augur Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 14:05
Ano uvedomujem si, ze format dwf by bol pre nas vhodnejsi, ale zakaznik pozaduje dokumenty v pdf a ako je zname, nas zakaznik, nas pan.
Vzhladom nato, ze posielame aj ine subory (doc, xls...)je pre nas lepsie to davat do pdf, aby bol jednotny format.
Zpět nahoru
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
ACA 2010
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 14:11
publish je prikaz. takze muzete vzit sto vykresu a najednou z nich udelat pdf - proste je vypublishujete na pdf tiskarnu
Rostislav Říha
Zpět nahoru
Paulo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.srp.2005
Lokalita: Czech Republic
Bodů: 13
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 14:20
Převody do dwf jsou nanic. Já jsem si udělal prográmek ve kterém pro vybrané soubory které chci tisknout vygeneruji skriptový soubor který příkazem demo v cadu spustím (i v LT). Odbavení jednoho výkresu do tiskárny trvá cca 1 sekundu (podle velikosti souboru, výkonnosti PC atd.) Takto můžeme i hromadně převádět výkresy do tifu (někteří zákazníci chtějí dokumentaci v tifu). Na toto mě navedl jeden kolega z Třince zde registrovaný jako Kubeczka. Chce to ale dodržovat některá pravidla. Např. někde v názvu souboru musí být uveden formát atd. Pokud máte zájem o bližší informace ozvete se na můj mail pavel.faust@lostr.cz
Palo
Zpět nahoru
Augur Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 14:35
Viete mi poradit ako to urobim? Skusam, trapim sa , ele zatial ziadny vysledok. Podarilo sa mi vybrat vykresy, ale neviem co dalej.
Zpět nahoru
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
ACA 2010
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2005 v 14:50
u vsetkych vykresov, co ste si natiahli do dialogu publish, mozete jednoducho zmenit (naimportovat) page setup - cize mali byste mat vytvorene pagesetupy, ktore pouzivaju Vasu pdf tlaciaren - kolko formatov pouzivate, tolko pagesetupov...tieto setupy mozno mat trebars v sablone - v dialogu publish pak vyberte napriklad vsetky layouty, ktore chciete tlacit na PDF A3 a navolte pre nich pagesetup PDFA3
Rostislav Říha
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5168:Zvýšení či snížení kvality tisku rastrových obrázků.
Tip 5869:Lze přiřadit výřezům samostatné výkresové styly?
Tip 1484:Jak vytisknout PLT soubor na tiskárnu?
Tip 7225:Jak hromadně připočíst hodnotu k atributům bloků?
Tip 10396:Jak vypnout přepínání výkresů při najetí na náhled karty výkresu?
Tip 6499:Zrychlení přepínání výkresů v AutoCADu 2009 a 2010.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.