Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
vladihi ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 21.zář.2011 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD LT 2011 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 21.zář.2011 v 08:39 |
Dobrý den,
mám nainstalovaný autocad LT 2011 a při spuštění dwg souboru mi naskakuje hlášení: Neošetřená výjimka C0000005 (Access Violation Reading 0x72685478) na adrese 77E9F6E2h. Během půl minuty mi pak autocad spadne. Zkoušel jsem jej přeinstalovat, nainstalovat aktualizaci AutoCADLT2011Update1.1.exe, ale stejně mi nic nepomohlo. Víte někdo co s tím nebo budu muset přeinstalovat celý PC? Díky |
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
Dělá to u každého DWG nebo jen u konkrétního?
|
|
![]() |
|
vladihi ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 21.zář.2011 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD LT 2011 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
Dělá to u každého dwg. Jinak mám Windows XP Professional, 32bit
|
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
Pavel Homan ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 13.pro.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP Stav: Offline Bodů: 277 |
![]() |
Zkoušel jste AutoCAD spustit pod jiným uživatelským přihlášením (nejlépe s právy administrátora)? Zobrazí se také chyba?
Upravil Pavel Homan - 21.zář.2011 v 12:03 |
|
Pavel Homan
Arkance Systems s.r.o. |
|
![]() |
|
![]() |
Kolega mi říkal, že na mém počítači jsou práva administrátora. Ještě prý zkusíme nainstalovat druhý uživatelský účet a spustit to pod ním. Pak se ozvu, jestli to pořád dělá.
|
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak spuštění pod novým Uživatelem nepomohlo. Pořád to padá. Ale zjistil jsem, že padají ne všechny dwg. Ale nepřišel jsem na to, pod jakým klíčem si to vybere, který dwg spadne a který ne. Nemělo to souvislost s datem posledního uložení, s velikostí, jestli to bylo naposled uložené v cadu 2008 nebo LT 2011. Jinak celý PC byl asi 14 dní před tím, než to začalo dělat přeinstalovaný, včetně windows.
|
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
Pavel Homan ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 13.pro.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP Stav: Offline Bodů: 277 |
![]() |
Pokud se chyba objevuje při otevírání jen některých DWG, zkuste aplikovat na tyto výkresy tip č. 24.
|
|
Pavel Homan
Arkance Systems s.r.o. |
|
![]() |
|
![]() |
Příkaz restauruj mi taky nepomáhá. Navíc někdy se to hlášení objeví a někdy to spadne rovnou. Během tohoto týdne mi přeinstalovali celý PC včetně windows a některé výkresy stále padají. je to přibližně 50:50. Ale přišel jsem na to, že pokud otevřu výkres který nepadá a až potom ten, který padá, tak už nespadne. Ale pokud jej potom otevřu jako první tak spadne.
Zkoušel jsem do toho nepadajícího zkopírovat padající výkresy (udělal jsem z nich blok a pak ctrl+c a ctrl+v) a když jsem pak ten nepadající otevřel jako první, tak mi spadnul. Další pokus byl, že jsem otevřel nepadající, pak ten padající, dal jsem Uložit jako, uložil jsem ho ve verzi LT 2004. Pak když jsem tento nový otevřel jako první, tak už mi nespadnul. Dobrá zpráva je, že už můžu s výkresy pracovat, ale pořád nevím, kde je chyba a proč to padá. Nemůže to být kolize s nějakým prográmkem co je nainstalovaný v pc? Na Helpdesku ABStudia (od nich máme cad zakoupen) mi odpověděli, že mám zavirovaný pc. Ale když jsem ho přeinstaloval a na netu jsem byl cca 1hodinu, co jsem nutně potřeboval a stáhnul jsem si jen prohlížeč Firefox, tak si nemyslím, že by se mi pc hned zaviroval. Rád bych věděl v čem je problém, abych tomu padání předešel. |
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Máte nainštalované SP na Windows aj na AutoCAD?
|
|
![]() |
|
![]() |
SP na windows mám, na cad LT jsem instaloval SP1 a SP2 a problém přetrvával. Ted po přeinstalaci windows jsem zatím SP na cadLT nedával.
|
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
To vypadá spíš že máte počítač "zavirovaný" nějakou obskurní nadstavbou AutoCADu LT. Schválně zkuste otevřít nějaké ukázkové výkresy Autodesku, nebo některý z bloků ze zdejší sekce CAD bloky. Uvidíte, že na nich to nespadne.
|
|
![]() |
|
![]() |
OK, vyzkouším. Pokud je to pravda, jak poznám co to je za nadstavbu a jak se toho zbavím? Vědomě jsem žádnou nadstavbu ani nic jiného k autocadu nestahoval a neinstaloval.
|
|
Vlaďa
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Víme o několika možných příčinách těchto chyb - kontaktujte naši technickou podporu.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 2,363 sekund.