ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoneuložení tabulky iSoučásti

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Otasek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 14.lis.2004
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 340
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: neuložení tabulky iSoučásti
    Zasláno: 13.zář.2005 v 15:04
Upravím tabulku v editoru AI, uložím, zavřu soubor, obět ho otevřu a v tabulce se editace neprojeví = jsou tam stejné hodnoty jako předtím. Pokud soubor neuzavřu, a opětovně tabulku otevřu, tak tam se tam editace projeví.
Někdy to takhle blbe nez přestání, nepomůže ani reset woken, pak to dá na nějakou dobu pokoj. Dříve když jsem to editoval přes excel, tak mě to většinou zkolabovalo úplně a nahlásilo to chybu v tabulce a musel jsem ji vytvořit znovu...ted po aplikaci SP4 pro AI9 se to už tváří, že si to editaci přes excel dá líbit, ale nechci příliž ryskovat.
Netuší někdo proč to tak někdy blbne? Používám excel z office 97 (=oficiálně podporovaný)
používám: ASI9 SP4

Ing. Vladimír Janča
Konstrukce strojů a zařízení
Kvasice
Zpět nahoru
HK-racer Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.srp.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 7
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.zář.2005 v 09:29
mně bohužel trápí podobný možná i stejný problém. extrahuji vlastní iSoučást a její rozměry definuji pomocí tabulky z Excelu. když potom iSoučást aplikuji do jiného dílu (a do parametrů zadám tu samou tabulku), parametry v excelu změním a uložím, ani po aktualizaci se iSoučást nezmění... 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7777:Neaktualizuje se výkres iSoučásti.
Tip 9526:Chyba při editaci iSoučásti - "Export tabulky se nezdařil".
Tip 10168:iSoučásti a iSestavy (iPart + iAssembly) - koncepce
Tip 4460:Parametrické potlačení prvků v iSoučásti.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,121 sekund.