Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ivan Korch ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 03.lis.2004 v 14:49 |
Z verze Revit 6.1 jsem přešel na verzi Revit 7. Nová verze má několik nových skvělých funkcí. Oceňuji především funkci "Legend". Jiné jsem zatím nevyužil. Něco mi ale v Revitu stále chybí. Je šance, že se někdy objeví vedle ikony "Zoom in region" také ikona "Previous scroll/zoom"? V Autocadu tato ikona je. Také jsem čekal, že se někde, třeba na spodní liště vedle rolety pro měřítka, objeví roleta pro "Underlay". Již několik měsíců pracuji na vícepodlažních objektech, ve kterých se musím "100xdenně" přepínat pomocí "Underlay" pro ověřování návazností jednotlivých podlaží. Dost to zdržuje, když se musí otevírat nejprve "View properties". Ivan Korch |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
Revit je pro "rychlospouštění" příkazů zaveden spíše na klávesové zkratky, ne na ikonky (je to rychlejší). Na Zoom Předchozí/Previous funguje (už i ve verzi 6.1) zkratka ZP. Ovládací prvek na Underlay už je v seznamu přání... |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,143 sekund.