ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů. Proměnné prostředí AutoCADu.
Autodesk Revit - BIM projektování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAutoCad 2010 cz

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
stevo10 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.říj.2011
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 9
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCad 2010 cz
    Zasláno: 30.říj.2011 v 12:27
Zdravim, mal by som na Vas otazocku....Mam nainstalovany windows 7 64 bitovy a chcel by som si nainstalovat autocad 2010 po cesky, ale uz som stiahol viac autocadov a stale mi to nechce nainstalovat. Pyta to odomna druhe cd. (instaloval som 64 bitovu verziu autocadu). Co s tym mam urobit?

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21981
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.říj.2011 v 13:23
Stažení 64bitové verze AutoCADu 2010 tvoří jeden instalační soubor. Žádné "druhé CD" nepotřebuje. Je potřeba samozřejmě stahovat oficiální 64bitovou verzi.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
stevo10 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.říj.2011 v 19:36
Ja viem, ved som to aj stiahol, ale nechce mi to nainstalovat. Uz som sa niekde aj docital ze autocad 2010 mi na win7 nepojde, tak neviem co je na tom pravdy. A nemohol by som Vas poprosit, ci by ste nepozreli na net a nedali sem nejaky link odkial by som to mohol stiahnut, lebo uz som stiahol z viacerych a ani z jedneho mi to nefunguje. Dakujem
Zpět nahoru
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.říj.2011 v 21:10
AutoCAD 2010 je kompatibilní s Win7 - viz:

Jakou verzi AutoCADu stahujete? Studentskou nebo trial verzi na odzkoušení?
Zpět nahoru
stevo10 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.říj.2011 v 16:35
asi studentsku...neviete nahodou z kade by som to mohol stiahnut?
Zpět nahoru
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.říj.2011 v 16:50
Potřebnou profesní verzi AutoCADu 2010 (nebo i holý AutoCAD) si můžete stáhnout z http://students.autodesk.com/?nd=download_center  (postup viz www.cadstudio.cz/edu)
Zpět nahoru
stevo10 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.říj.2011 v 21:20
ok uz som to stiahol, aj nainstaloval a ide to v pohode. Dakujem :-) len sa este chcem spytat ten aktivacny mail mi potom pride ten aktivacny kod ?
Zpět nahoru
stevo10 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2011 v 23:42
mozem sa este spytat? ten mail s aktivacnym cislom mi este nedosiel, nema s tym niekto skusenosti?
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2011 v 11:20
Pokud jste při instalaci zadal správně Serial Number a Product Key, přijde vám mail z Autodesk Subscription Centra z podstatě hned (z adresy SUBSNAMER.SP@AUTODESKSUBSCRIPTION.COM). Mail samozřejmě přijde na mailovou adresu v subscription centru zaregistrovanou k onomu Serial Number. A pokud máte při aktivaci produktu funkční internetové připojení, zaktivuje se to automaticky přes net a žádný mail v podstatě nepotřebujete.
Možná jsem to nepopsal zcela dokonale, poslední aktivaci jsem dělal před půl rokem, ale takhle nějak to funguje.

Upravil koutnak - 06.lis.2011 v 11:22
Radim Koutňák
Zpět nahoru
stevo10 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
Autocad
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2011 v 12:11
No tak pri instalacii som mal spristupneny internet, ale neaktivovalo sa mi nic, lebo stale ked zapnem autocad, tak mi naskoci tabulka, kde si mozem vybrat ci chcem spustit alebo aktivovat autocad. A mail som tam zadal ten co mam na univezritnom informacnom systeme, tak ako tam pisalo, ale takisto mi nic neprislo a uz to bude asi tak okolo 2 tyzdnov :(
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2011 v 12:27
Já jsem popisoval aktivaci komerční a legální verze, jak je to u studentské nevím, ale myslím že se to tady na fóru probíralo vícekrát, takže postup určitě najdete. Z vašich předchozích příspěvků nebylo možné poznat, že instalujete studentskou verzi: "ok uz som to stiahol, aj nainstaloval a ide to v pohode. Dakujem :-) len sa este chcem spytat ten aktivacny mail mi potom pride ten aktivacny kod ?"
Radim Koutňák
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7009:AutoCAD 2010 hlásí SELECTSIMILAR jako neznámý příkaz.
Tip 6967:AutoCAD 2010 mi hlásí Neznámý příkaz.
Tip 5079:Přehled: certifikované grafické karty pro AutoCAD 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, Revit, Inventor.
Tip 6054:Jak AutoCAD 2009/2010 přepnout na původní uživatelské rozhraní s roletovými menu?
Tip 6949:Kompatibilita AutoCADu 2010 s Windows 7.
Tip 6841:K jakým CAD aplikacím lze nainstalovat Vault 2010?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.