Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |||
vendy01 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 16.srp.2010 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 12.lis.2011 v 15:04 |
||
Ahoj, měla bych dotaz k GG menu výškovým kótám. Lze nějak nastavit, aby se mi výškové kóty vkládaly v hladině ve které je potřebuji? Abych je nemusela ručně dávat do hladiny ve které je chci mít.
Jestli jde nějak primárně nastavit hladina byla bych ráda za tip. Díky! |
|||
![]() |
|||
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
||
Primo v LISPu to nastavit nejde.
Na kresleni entit AutoCadu (napr. na koty, line, texty, bloky) lze pouzit utilitu FLAY od CadStudia, tak v tomhle pripade Vam asi nepomuze, protoze by se muselo zapnout aby vsechny bloky se vkladaly v jedne konkrétní hladine. Jedina moznost, ktera me napada, je ta, ze by jste si napriklad do ikony napsala funkci, ktera - nastavi pozadovanou hladinu - vlozi kotu -nastavi hladinu zpet Dalsi moznost je to dat do kratkeho LISPu |
|||
![]() |
|||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
||
Já myslím, že by to upravit šlo - napadá mne třeba na začátek funkce VKS (do souboru kotyvysk.lsp) přidat řádek (u mne řádek cca 315):
na konec této funkce přidat (u mne řádek cca 389):
a úplně na začátek někam do nastavení, nebo do vašeho ACADDC.LSP pak nadefinovat třeba:
|
|||
![]() |
|||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
||
Dobrý den,
u některých bloků v GGmenu jsem to tak děláno měl, ale neosvědčilo se mi to. Jak na to, viz příspěvky od alfreda a pana Michla.
Upravil PepaR - 12.lis.2011 v 17:28 |
|||
![]() |
|||
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
||
To, že to v LISPu nastavit nejde jsem samozřejmě myslel tak, že to v současné době ta utilita nemá v sobě implantované (verze: 1.63-EN+CZ).
Lze to samozřejmě doprogramovat. ![]() |
|||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.