Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mira.k ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 20.zář.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 42 |
![]() Zasláno: 15.lis.2011 v 14:31 |
Dobrý den, mám problém když z výkresu dám uložit kusovník jako, tak se inventor zasekne, nespadne, musím ho ukončit přes správce úloh, jen zamrzne. Když ho ukončím vyskočí list excel kde se objeví kusovník. Při exportu mám excel vypnutý, nefunguje an když je zapnutý. Nechce se mi inventor pořád shazovat a nahazovat při každém kusovníku ktarý potřebuju exportovat. Neví někdo co s tím? Inventor 2011, win 7, office 2010
Díky M.Košťál Upravil mira.k - 15.lis.2011 v 14:33 |
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Je už oficiální podpora pro Inv 2011 a office 2010? Pokud ne, tak Vám asi nepomůže nikdo... Jedině počkat na verzi Inv 2012... |
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dobrý den,
řekl bych že je problé m někde mezi Inventorem a office 2010, myslím si že zrovna s 2010 to nepracuje moc dobře a že už se to tady někdy řešilo něco podobného.
Jestli máte možnost zkusit to na starší verzi excelu, nebo na jiném počítači, jestli to taky dělá...
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 20.zář.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 42 |
![]() |
tak už na to koukám
http://www.cadforum.cz/cadforum/excel-2010-office-2010-a-inventor-2011-kompatibilita-tip7638 |
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Tak leda stáhnout ještě service pack 1 a zkusit, jestli by to šlo exportovat.
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Paradoxní je, že já mám verzi Inv2009 a Office2010 a funguje to v pohodě...
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak Inventor 2011 XP a Office 2007 fungujou bez problemu, to je mi ale bohuzel malo platny.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Export do txt odděleného tabulátory funguje, stačí zkopírovat a vložit do wordu a je problém vyřešen...
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,177 sekund.