ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Katalog CAD bloků
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoInventor Optimization

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
roice Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 07.dub.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Product Design Suite 2018 Premium
Stav: Offline
Bodů: 216
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor Optimization
    Zasláno: 21.lis.2011 v 09:53
Ahoj, mám takovou potíž, právě se mi nainstalovala aktualizace Inventor Optimization s tím že to pro Subscription a že mi to umožní lepší výpočty, možná nějaké simulace atd.. Každopádně po nainstalování a restartu Inventoru se objevila ikonka na kartě Systémové prostředí a jediné co dělá je že zobrazí MsgBox s hláškou že je to jen pro registrované. Bohužel bez informace kde nabo jak se má člověk registrovat.
V inventoru jsem přihlášen ke svému účtu, ke kterému je aktivované subscription a všechny služby. Zkoušel jsem i přihlášení přes web rozhraní k Autodesk cloud na který odkazuje všechno co se týká Inventor Optimalizace a hláška se objevuje stále. Kde se tedy má člověk přihlásit, nahlásit, registrovat, nebo cokoli jiného aby mohl Inventor Optimization využívat.

Ikona a hláška je na obrázku.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20111121_095337_InventorOptimal.JPG

Nejsem prudič, jen jsem zvědavej a rád věcem rozumím. Takže jsem vlastně rejpal :D
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21901
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2011 v 13:23
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Charlee Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.dub.2006
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021
Bodů: 279
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2011 v 14:24
Musel jsem se odhlásit a až potom použít Optimalizace, pak mi vyskočilo okno s přihlášením. Už mám rybons optimalizacemi :)
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
Zpět nahoru
roice Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2011 v 14:41
Ano mám: Build: 190, Release: 2012 SP1 - Date: Mon 08/08/2011

Odhlášení a přihlášení jsem zkoušel několikrát.
Nejsem prudič, jen jsem zvědavej a rád věcem rozumím. Takže jsem vlastně rejpal :D
Zpět nahoru
Charlee Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.dub.2006
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor, Vault, Mechanical a další ver.2021
Bodů: 279
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2011 v 15:00

Já jsem se ale nepřihlašoval přes přihlásit, ale když jsem byl odhlášen tak jsem spustil Otimalizaci a tam jsem se teprve přihlásil.

Původně odeslal(a) roice roice napsal(a):

Ano mám: Build: 190, Release: 2012 SP1 - Date: Mon 08/08/2011

Odhlášení a přihlášení jsem zkoušel několikrát.
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
Zpět nahoru
roice Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.lis.2011 v 08:13
Díky za nápad, ale výsledek stejný, viz příloha.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20111122_081325_inventor2.jpg

Zpět nahoru
roice Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.lis.2011 v 08:25
Tak nevím co se stalo, ale dorazil e-mail s "Stav objednávky predplatného" a vše najednou začalo fungovat. Tedy všem díky za nápady a i když netuším co se stalo, tak to funguje. :))))
Zpět nahoru
roice Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.lis.2011 v 09:03
Tak mám za sebou první simulaci, bylo to sice na kafe, cígo a pokec s kolegyní, než se to vrátilo zpět, ale mám hotovo a vypadá to super, všechna data jsou velmi dobrá. Jen drobnost, nevíte někdo jak z toho udělat animaci, třeba do avi nebo něčeho podobného. Pro mne jsou důležitá data, ale markeťák a šéf budou chtít vidět výsledky vizuálně. Moc díky a fajn pátek.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,201 sekund.