Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 26.led.2012 v 08:24 |
Nějak tápu v nápovědě v Mechanicalu 2012. Jak se dostanu na referenční příručku vLispu?
(zatím si otevítám přímo soubor acad_alr.chm z Mechanicalu 2011)
BTW - asi je to tím, že stárnu, ale přijde mi dokumentace čím dál tím horší. Jó když byla ještě na papíře...
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
F1 v prostředí VisualLispu nezabere?
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
To by asi zabralo. Jenže já jsem tradicionalista, mám spoustu věcí v "holém" lispu a edituju je notepadem. Prostě bych očekával, že jako drív se přes nabídku nápověda dostanu na referenční příručky.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Je to sice mimo téma, ale notepad...
I kdyby jen ta barevná syntaxe, přeskakování po závorkách. Je to dobrý editor - mnohem lepší než notepad. Dále lze zkoušet spouštět kód po odstavcích, je tam debuger, ... atd... Kdysi jsem zkoušel mnoho editorů, protože notepad je opravdu nepříjemný. Dobrý byl UltraEdit, ale nebyl free. Po příchodu VisualLispu pro LISP nic jiného nepotřebuji. Pro normální textové soubory nakonec skončil u gvim, ale to už odbočuji skutečně příliš. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Pokusím se trochu vrátit k tématu. V holém AutoCadu 2011 je nápověda dělaná oproti 2010 "po novu". Jsou to HTM soubory, ne *.chm jako bylo dříve. Nápověda je rozhozená v mnoha adresářích a v nich jsou soubory s názvy typu "WS1a9193826455f5ff18cb41610ec0a2e719-7a0a.htm"
Nicméně odkaz na dokumentaci LISP je již na první straně helpu. Nabídka je ale tvořena nějakými skripty. Obávám se tedy, že odpověď na otázku "kde je nápověda k LIPSu" již není zdaleka tak jednoduchá. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.