Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
bonek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.pro.2010 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor 2012, AUTOCAD 2012 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() Zasláno: 12.úno.2012 v 11:31 |
zdravím,
mám takový problem ohledně knihovny v inventoru...stáhnul jsem si student verzi inventor 2011 a uplně mi tam chybi ČSN normy...nevíte prosím zda je někde dodatečně nejde stahnout nebo je nějakym způsobem nemam aktivovane? Jestli je podobný příspěvek už vytvořen tak se omlouvam ale nic podobneho jsem nenašel a díval jsem se že tento problém je celkem časty... děkuji za pomoc :)
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dobrý den,
stačí při instalaci zaškrtnout výběr ČSN normy a tím pádem ji zahrnout do instalace. |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Mám problém při přihlašování do Vaultu.
Mám anglickou verzi I 2011 přihlašovací údaje zadám: Administrator localhost Vault Máte s tím nějaké zkušenosti. Díky moc |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
bonek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.pro.2010 Lokalita: ČR (MS) Používám: Inventor 2012, AUTOCAD 2012 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() |
s vault zkušenosti nemam...díky za radu, jen už mam inventor nainstalovaný...myslíte že by to šlo nějak doinstalovat dodatečně?
|
|
![]() |
|
![]() |
Určitě ![]() Zkuste doinstalovat
![]() |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21950 |
![]() |
Pro anglickou verzi Vaultu by to mělo být v pořádku. Jakou chybu vám to hlásí?
|
|
![]() |
|
![]() |
nevím, zda-li při instalaci jsem nezvolil síťovou verzi Vaultu.
Ale OC mi jde v pořádku. |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21950 |
![]() |
Vault je vždycky "síťový" - je to klient-server aplikace. Nejspíš ale na vašem (localhost) počítači nemáte nainstalovaný Vault Server.
|
|
![]() |
|
![]() |
Takže přeinstalace celého Inventoru?
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
S Inventorem předpokládám potíže nemáte - stačí nainstalovat ten chybějící Vault Server. Bez něj vám Vault nebude fungovat.
|
|
![]() |
|
![]() |
neni možne...už jsem zkusil vše aj přeinstalovat cely inventor, zatrhl jsem všechno co šlo ale česke normy v obsahovem centru prostě nejsou :D
|
|
![]() |
|
![]() |
takže doinstalovat tuto možnost viz. obr.?
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
![]() |
ok podle toho obrazku jsem spravil a už tam mam konečně všechny normy :) diky :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Vím, že je toho již starší dotaz.
Jak doinstaluji Vault Server? v seznamu mám pouze Vault...takže není nainstalovaný.. |
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
pro 2011 bílé DVD Autodesk Vault 2011 si myslím
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
bohužel DVD nemám. Inventor Suite mám stažený z Autodesku...
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
no tak si stáhněte i tan vault, ne?
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
Ten nelze stáhnout na autodesku.
Měl by být součástí Inventoru...
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,195 sekund.