Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() Zasláno: 28.úno.2012 v 15:53 |
Zdravím konferenci,mám neCADovský problém, i když i z CADu potřebuji tisknout A4 na tuto tiskárnu.
Museli jsme jí zpětně zprovoznit, protože nám "klekla" jiná tiskárna. Na serveru je OS XP, stáhli jsme ovladače, nainstalovali, funguje. Je nastavena jako sdílená. Na noťasu mám Vista Pro..64bit, dle dřívejší rady jsem tiskárnu dočasně připojil přes USB, OS ji našel a sám nainstaloval, funguje. Jenže když teď chci tuto tiskárnu přesměrovat na server, tak se mi to nedaří. Ještě si pamatuji, že se má přidat nový port a přes názuev sdílené tiskárny se tam dostat.Nejde!Hlásí to požadavek na instalaci driverů, ale ty se nám nedaří stáhnout. Nemá někdo nápad, jak z toho ven? Díky
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() |
Zdravím, cpete tlusté do tenkého. Pakliže Vám jako server slouží XP (x86) pak Vám klient Vista (x64) nebude fungovat...
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Ale ono už to fungovalo!
Mimo jiné nám to tak fungovalo i na tiskárně, která se pokazila, byla to nějaká SHARPKA.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() |
A ta XPčka jsou x86 nebo x64 systém? Pakliže x64 pak je to možné...
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
![]() |
Teď budu za blbce, ale kde se to dozvím! Když se podívám na SYSTEM, tam se to nepíše, resp. nikde jsem to nenašel.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
![]() |
Podívejte se do rootu systémového disku, pakliže tam budete mít složku Program Files a Program Files (x86) pak se s největší pravděpodobností jedná o 64bitový systém... |
|
|
![]() |
|
![]() |
na C: je složba WINDOWS a v ní je jen složka PROGRAM FILES
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
![]() |
Složka Program Files ve složce Windows? WTF :D Ale jak říkám, pakliže máte x86 systém, pak platí můj první příspěvek...
|
|
|
![]() |
|
VopluDa ![]() Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 16.srp.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad jaky maji kde nainstalovany Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
port lokalni tiskarny normalne nepresmerujete na sdilenou. stahnete ovladace, ulozte na disk a pri instalaci sdilene tiskarny odkazte na toto umisteni ovladacu. melo by to probehnout ok.
to Defter: tisknu na sdileny tiskarne na 98 z 7/64. takze jeste tlutsi do jeste slabsiho. asi to tedy de
|
|
![]() |
|
![]() |
Jak nám někdo server zprovoznil, tak to jede a nikdo se v tom nehrabe. A strukturu adresářů jsem nikdy neřešil.
Ten hlavní problém je v tom, že se nám nedaří stáhnout ty drivery pro Visty a W7, protože na serveru HP se to pořád dokola ptá na nějaké anketní otázky. Nemá někdo tyto drivery? Byl bych zavázán, pokud by je někdo poslal. Díyk všem
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21909 |
![]() |
Anketní otázky?? Ne, nenech se rozptýlit přihlašováním nebo jinými odkazy - prostě na stránce:
zvol operační systém a pak už jen tlačítko Download - nic se mně to neptá.
|
|
![]() |
|
VopluDa ![]() Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 16.srp.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad jaky maji kde nainstalovany Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
jenze u HP "obtain software" neznamena "download". tam se clovek dovi, ze ovladace jsou uz v systemu, takze smolik :-(
|
|
![]() |
|
![]() |
jeste doporucuji zvazit nasazeni printserveru. treba D-Link DPR-1061 2x USB, 1x LPT cenove cca 1800 a je po starosti s kompatibiltou OS a ovladacu, t
|
|
![]() |
|
![]() |
tohle mně mělo napadnout hned, když tak máme dva plottery
![]() jenže nám to prostě už fungovalo před cca 2 roky a od té doby jsme nic neměnili, jen docházelo k aktualizacím Windows, tak jsem si říkali, jaký problém, píchneme kabely do původní tiskárny a je klid:-) Díky vše a omlouvám se za otravování |
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,531 sekund.