Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
Mikemamm ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 26.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad 2020 lt Stav: Offline Bodů: 731 |
![]() Zasláno: 01.říj.2005 v 19:28 |
|
Dobry vecer, predem se moc omlouvam za tento dotaz, ale jelikoz nejsem na pocitaci s ACADem a nez se dostanu k ACADu, tak bych na to zapomnel se zeptat a tak se ptam ted.
Da se nejak v ACADu 2005 nastavit tlacitka na multimedialni mysi jako nejake vybrane rychle funkce ? Jako napr. v eploreru je zpet a vpred, zoom atd ... Jde to ? Diky za odpoved |
||
![]() |
||
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
|
Myslim, ze by se to melo dat nastavit v ovladacim programku k mysi. Doma pouzivam Logitech MX518 a krome klasickych tlacitek mam nastavene dalsi pro copy/paste a prepinani mezi okny (vykresy). |
||
![]() |
||
mailoo ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.říj.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
|
Mám microsofťáckou myš s dvěmi postraními tlačítky a bez ovladačů - ovládacího prográmku. Někdo mi říkal, že by se měli nechat nastavit přímo v AutoCADu (mám 2005), ale v nápovědě je jenom konfigurace 2 hlavních tlačítek. Jestli někdo víte jak na to, prosím pomozte! DÍKY! |
||
Mailoo
|
||
![]() |
||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
byl jste mystifikovan, v acadu se da nastavit pouze MBUTTONPAN, ktery resi funkci stredniho mysitka (pan/menu). Je treba nainstalovat ovladac k jejich mysi a ten umozni priradit dalsim tlacitkum napr. funkci Fkovych klaves, kterym muzete v acadu v cui(mns) priradit funkce. |
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
|
No já nevím, ale na co jsou pak ty další řádky v sekci AUX1 a dalších? |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21907 |
![]() |
|
K myši samozřejmě potřebujete ovladač (do Windows). AutoCAD komunikuje až s tímto ovladačem a umožňuje využít většinou všech jeho tlačítek (např. u kurzorů digitizerů bývá 16 tlačítek).
|
||
![]() |
||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
shift, resp. ctrl + prave, resp. prostredni tlacitko mysi - nevim zhlavy, ktere je ktere, ale experimentalne to snadno vyzkousite. btw - jak se ekvivalent AUX nastavuje pres cui? |
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21907 |
![]() |
|
V CUI odpovídají sekcím AUX a BUTTONS větve "Tlačítka myši" a "Staré prvky > Tabletová tlačítka" (třeba AUX3 je "Ctrl+klepnutí"). Zadávání příkazů vícetlačítkovou myší též viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=3296 (VIP) |
||
![]() |
||
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
|
:-) Děkuji, ale nepochopil jste poněkud moji "řečnickou" otázku. To samozřejmě vím. Šlo mi o to upozornit na to, že v každé této sekci může být x řádků, odpovídajících x tlačítkům. Pan Michl potvrdil můj pocit, že běžný ovladač myši ve windows počítá zřejmě se standartními 3 tlačítky. |
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,301 sekund.