ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
AEC Collection - kompletní CAD/BIM nástroje pro projektování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenootevření souboru po odmítnutí recovery

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tynka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.led.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2010, AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: otevření souboru po odmítnutí recovery
    Zasláno: 08.bře.2012 v 08:37
Dobrý den,
mám problém s otevřením souboru po spadnutí CADu. Pracuji s AutoCAD 2012 na MacbookPro. Měla jsem soubor uložený, asi 10-20 poté mi AutoCAD spadnul. Ihned mi nabídl možnost pokusit se uložit rozpracovanou práci. Toho jsem využila, ale ukládání trvalo příliš dlouho a nakonec jsem musel vynutit ukončení aplikace. Po zavření AutoCADu jsem chtěla otevřít předtím uložený soubor. CAD mi ale zobrazil upozornění, že v otevírání nemůže pokračovat pokud soubor nezkusím uložit a pak otevřít jako recovery:

AutoCAD cannot continue.  You can attempt to save changes
into the following file up to the start of the last command:
/Users//Documents/VÝKRESY/RADLICKÁ CAD-silné čáry, posuny, modul zpět, řezy_recover.dwg

After you save your changes, you can open or recover the file.
Should AutoCAD try to save your changes?

Pokusila jsem se otevřít ještě starší soubor a situace se opakovala. Při otevírání souboru se dokonce v pozadí ukáže prostředí, ve kterém jsem prcovala a je vidět výkres, nedaří se mi však k němu dostat. 
Je možné nějakým způsobem starší soubory otevřít, aniž bych riskovala, že se pokusem o otevření poškodí? Popřípadě,jak tyto soubory zachránit?
Děkuji
kristýna
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Bodů: 971
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2012 v 11:08
Udělal bych si kopii a zkusil dané výkresy vyléčit - příkazem _recover Potom co jej zkusí zrestaurovat, tak by to snad mohlo být OK.
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2012 v 12:05
Ešte skúste niečo urobiť s tým názvom súboru. Nepoužívajte tak strašne zložité mená súborov. Informácia o obsahu súboru sa má ukladať do popisu vo vlastnostiach a nie do názvu súboru. Vyhýbajte sa dlhým názvom, diaktritike a medzeriam. Adresárovú štruktúru voľte tiež trochu jednoduchšiu.
Mohlo by Vám to pomôcť.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21970
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2012 v 20:11
To je Mac verze AutoCADu nebo Windows verze?
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
tynka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.led.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2010, AutoCAD 2012
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2012 v 23:53
Děkuji za odpovědi, vzhledem k tomu, že dotaz je už skoro 2 měsíce starý, problém byl behěm pár dní po "katastrofě" vyřešen-  škoda, že reakce dorazily až tak pozdě, v tu chvíli jsem pomoc potřebovala akutně. Mějte se!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11108:Zamrzající dialog souboru v Maya LT 2017.
Tip 10020:Přehlednější výzva k upgrade verze RVT projektu v Revitu 2015 R2.
Tip 5405:VIPRestaurování nerestaurovatelného DWG výkresu AutoCADu Mechanical.
Tip 1910:VIPJak automaticky potvrzovat výzvy příkazu RECOVER (restaurovaný výkres má stovky chyb)?
Tip 12756:Fusion 360 vypisuje chybu "selhal při vytváření Recovery souboru obnovení"
Tip 1936:Jak plotr pozná "expirovanou" cartridge a proč ji odmítá?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,181 sekund.