ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoNefunkční instalace Design Review

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 09.lis.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 901
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunkční instalace Design Review
    Zasláno: 29.bře.2012 v 08:11
Dobrý den,

snažím se zákazníky naučit na používání Design Review a asi u 4 zákazníka jsem narazil na problém. nejprve jsem mu poslal odkaz ke ztažení programu na stránky Autodesku, tam se instalační soubor stáhne poškozený o velikosti ani ne 1MB. Našel jsem tedy možnost stáhnout si to ze stránek CadStudia, http://www.cadstudio.cz/download?file=Design+Review, stáhnu verzi 2012, rozbalím a pokud spustím Setup.exe nebo ten druhý soubor, tak se žádná instalace nespustí. Už se to snažím vyřešit druhý den a pořád bez výsledku. Nevím jestli dělám něco špatně já, ale vzhledem k tomu, že to nejde ani zákazníkovi, tak problém bude asi hlubší.

Můžete mi prosím někdo co můžeme dělat špatně?

Díky
V.D.
Václav Dušek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21967
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2012 v 08:34
Zkuste prosím aktuání verzi Design Review 2013. Ne že by tam toho bylo tolik nového, ale má podstatně přívětivější instalační program.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Inventor 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2012 v 13:22
Nakonec jsme to vyřešili verzí 2013. Ale i tak je mi záhadou proč to nešlo. 

Ještě bych měl podotázku na Design Review QuickShare. Tato služba jě nějak omezená? myslím tím velikostí souboru, prostoru a podobně. Zkoušel jsem nahrát model, jednou mi to nahraje, jindy zase ne. Zkoušel jsem, jestli to není limitované veliksotí souboru, ale narazil jsem na to, že mi nejde nahrát ani to, co jsem už dřív nahrál. Tak jestli je chyba v Autedesku nebo někde jinde ...
Václav Dušek
Zpět nahoru
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2012 v 15:38
Ten starý instalátor ADR byl háklivý na různé MS VC++ runtime a podobné komponenty, které běžného uživatele nemají zajímat.

QuickShare používáte na tom původním URL nebo přes Autodesk Cloud (tedy nyní Autodesk 360)? Doporučuji spíše využít ten cloud, o ten se Autodesk bude určitě lépe starat - původní web služba byla spíš experiment.
Zpět nahoru
Vit Bambuch Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support
Arkance Systems

Přihlášen: 01.čer.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autodesk Vault
Bodů: 28
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.bře.2012 v 09:32
Mimo problémů s komponentami MS může vadit také přítomnost starších verzí prohlížečů - každopádně je vhodné je odinstalovat a stanici pročistit - viz informace k odinstalacím produktů v Tipech a tricích
Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Inventor 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.dub.2012 v 17:14
Tak jsem se přeorientoval na Autodesk 360. Při prvním nahrání dwf jsem sice tápal, ale nakonec jsem to nahrál, nazdílel a vše proběhlo v pořádku. Dnes bych to rád použil na další vizualizaci. Po nahrání souboru se vše nahraje, soubor nasdílím a po aktivování odkazu mi to napíše, že to stále vytváří náhled. U předchozího souboru bylo vše bez problému a hned, tak nevím jestli to jenom pomaleji pracuje nebo je chyba někde jinde. Potřebuji to poslat zákazníkovi, ale nerad bych mu odeslal nefunkční odkaz a pak byl za blbce. :-) Odkaz se zobrazením je https://360.autodesk.com/Public/Details?hash=HqgjyJL
díky
Václav Dušek
Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Inventor 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2012 v 07:14
Tak jsem ještě večer zkusil soubory znovu nahrát. Ze dvou se podařilo úspěšně načíst jeden, což je 50% úspěšnost, což je o 50% víc než odpoledne!:-) Předpokládám, že chyba bude asi v mracích v USA ... 
Václav Dušek
Zpět nahoru
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2012 v 07:57
U vámi uváděného souboru asi nemáte zapnuité sdílení, takže jej nevidíme, ale vytváření náhledů může nějakou dobu trvat (řádově minuty), popř. se "nepovést" (např. při použití některých parametrů DWF).
Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Inventor 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2012 v 10:20
Soubor neni videt, protoze sem ho smazal. :-) Vytváření náhledu určitě netrvá řádově v minutách. A spíš se mi to nepodaří než podaří. Na které parametry bych si měl dávat pozor aby to šlo v pořádku?

Nechystáte na toto téma nějaký webinář? Nevím jestli na toto už byl, ale na žádný jsem nenarazil ...
Václav Dušek
Zpět nahoru
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2012 v 12:12
Jeden webinář byl v lednu (viz archiv), podobný (mobilní) je naplánován teď v dubnu:

V DWF vadí např. zákaz tisku (nedávno hlásil někdo tady přes fórum).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5406:Co znamená sériové číslo 400-96523577 pro Design Review?
Tip 5866:Prázdné okno Design Review po spuštění.
Tip 7461:Grafické formáty podporované v Autodesk Design Review 2011.
Tip 7325:Design Review hlásí chybu "Microsoft Visual C++ 2008 SP1 required".
Tip 11358:Aktualizovaný Autodesk Design Review 2018 pro Windows 10.
Tip 5753:VIPModul FEM/MKP nefunguje po instalaci Inventoru Professional 2008.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 1,336 sekund.