ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.500 registrovaných u nás, celkem 1.133.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Inženýrský kalkulátor, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Autodesk Fusion - záříjová sleva 25 %
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenomodel tiskové hlavy a quadrocopteru

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
corbi Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.dub.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2005, AutoCAD2011
Stav: Offline
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: model tiskové hlavy a quadrocopteru
    Zasláno: 11.dub.2012 v 13:27
Zdravim všechny přítomné, potřeboval bych najít na internetu někde model tiskové hlavy do tiskárny resp. té trysky. Rád bych tento princip použil v jednom projektu, který řešíme na naší České zem.univerzitě v Praze resp. aplikování podobného způsobu rozstřiku na quadrocopteru, která by létala v sadech a nanášela by postřiky na listy stromů. hledal jsem na internetu model quadrocoptery i té tiskové hlavy a qudrocopteru jsem nějakou našel, ale tiskovou hlavu jsem nenašel ač jsem hledal jak jsem hledal a modelovat něco co se masově už dávno vyrábí je trochu bezpředmětné si myslim. Nemáte někdo model tiskové hlavy co se používá do tiskáren někde v PC nebo nevíte, kde bych tento model, či výkres k tiskové hlavě mohl najít? Jestli se ptám ve špatné sekci tak se omlouvám.
předem děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
řešení Autodesk
Bodů: 22234
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2012 v 14:08
Pokud hledáte přímo výrobní výkres nebo model, tak se obávám, že takovou informaci žádný výrobce nezveřejní.

Pokud jde jen o vnější tvar, tak tiskové hlavy různých výrobců pro nejrůznější modely tiskáren ale mají celkem jednoduché tvary, to by šlo snadno vymodelovat.
Vladimír Michl (moderátor)
LinkedIn, Autodesk Expert Elite
Zpět nahoru
corbi Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.dub.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2005, AutoCAD2011
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.dub.2012 v 12:00
to už jsem taky zjistil, že tiskové hlavy mají jednoduchý vnější tvar, to by asi postačilo, ale spíš se mě jedná o model toho quadrocopu, protože na grabcad.com jsem našel nějaké modely, ale jsou udělané třeba v inventoru 2011, catia V6, Pro/Engineer Wildfire R5.0 a to jsou všechno programy, které já nemám k dispozici a tyto soubory v CADu prostě neotevřu, tak jestli by mi třeba někdo nepomohl ten konkrétní soubor někdo v inventoru překonvertovat do autocadu.
edit:problém zdá se vyřešen, děkuji všem

Upravil corbi - 20.dub.2012 v 16:52
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 690:Jaká je výdrž výměnných tiskových hlav DesignJetu 5000?
Tip 3796:Blikající ikonka tiskové hlavy na panelu DesignJet 130 nebo 30.
Tip 1845:Jak čistit tiskové hlavy HP DesignJetů řady 1000 a CP?
Tip 3423:VIPZrychlení tisku z RIP software na DesignJet 5x00
Tip 8275:Jak zabránit zaschnutí inkoustu v plotru HP Designjet?
Tip 2459:Bílé vodorovné proužky při ve výtisku z HP DesignJet.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,961 sekund.