Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Elsa ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.lis.2011 Lokalita: ČR (VY) Používám: autocad lt Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 24.dub.2012 v 14:45 |
Dobrý den, mám problém a potřeboval bych prosím poradit. Za prvé mi nejde kopírovat do schránky, vyhodí to chybové hlášení "selhání při kopírování do schránky". Jedná se o bloky vytvořené mechsoftem, kolega má stařičkou verzi AutoCadu. A druhá věc je zamrzání Mechaniclu, stačí něco z výkresu kopírovat a pak to pět minut neodpovídá. Mám verzi 2012. Děkuji za rady.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Kopírování do schránky je v případě CAD entit dost speciální operace a obykle selže u proxy objektů. Ujistěte se, že máte nainstalovaný potřebný Object Enabler dané nadstavbové aplikace.
Pomalost kopírování může být např. způsobena tímto:
|
|
![]() |
|
Elsa ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.lis.2011 Lokalita: ČR (VY) Používám: autocad lt Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Děkuji za odpověd, ale když do příkazového řádku vložím
UPRSEZMĚŘ tak mi to hlásí neznámý příkaz.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Je to česká verze? Když tak _-SCALELISTEDIT
|
|
![]() |
|
![]() |
Ano česká, zkoušel jsem to i anglicky a nic.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To je divné, bavíme se o AutoCADu Mechanical 2012? Bezpomlčková verze funguje?
|
|
![]() |
|
![]() |
Pomohlo vypnout a zase zapnout počítač. Myslím to zamrzání, ale kopírování do schránky žádný pokrok. Nainstaloval jsem object enabler a nic. Jak to prosím funguje? A není nějaký příkaz jako rozložit, s tím, že by to nerozložilo koty, ale jen ty mechsoft bloky? Děkuji
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,131 sekund.