Diskuzní fórum
|
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět
|
| Autor | |
dusek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel
Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor Professional 2012 Stav: Offline Bodů: 471 |
Téma: Obnovení Obsahového centraZasláno: 27.dub.2012 v 17:10 |
|
Dobrý den,
chci obnovit díly z OC, část dílů se obnovila bez problému. Pak je tu část dílů, které se mi nechtějí obnovit, při otevření hlášení o procesu mi to píše: -----Obsahové centrum 2012 Obnovení standardních komponent 27. duben 2012----- Projekt aplikace Inventor: Vault Soubory Obsahového centra: \\CAD-SERVER\CAD-Settings\Obsahove_Centrum\ Sestava: C:\Vault_Pracovni\Data\Projekty\446 - Valtice SEVA-FLORA\446 - Topné rozvody - komponenty\446 - Přechod_01.iam Standardní komponenty: DIN 2616 Přímá redukce (K) 219.1 x 6.3 - 114.3 x 3.6 S Soubor součásti: .\cs-CZ\DIN 2616 CR (K)\DIN 2616 Concentric Reducer (K) 219.1 x 6.3 - 114.3 x 3.6 S.ipt Neúspěšně: Nelze vytvořit soubor součásti. Neznámá chyba. -----Shrnutí obnovení----- Položka 1 byla úspěšně zpracována; 0 komponent úspěšně obnoveno, obnovení 1 komponent se nezdařilo. Díky tomu, že to píše Neznámou chybu, tak jsem pátral kde je co špatně, ale nic jsem nenašel. Až na konec jsem nahlídl do složky OC na serveru, a tam jsem zjistil, že dříve se díly z OC vytvářeli ve tvaru "DIN 2616 Přímá redukce (K) 26.9 x 4 - 21.3 x 4". Dnes se ale tvoří ve tvaru "DIN 2616 Concentric Reducer (K) 219.1 x 6.3 - 114.3 x 3.6 S". Předchozí tvar se vytvářel ještě v INV 20111. Dnes pracuji v 2012. Tak nějak nevím co s tím. Můžu to přejmenovat v Editoru OC, ale bojím se abych z toho neudělal guláš. Nemá s tím někdo zkušenosti? |
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
kosulic
Diskutér
Přihlášen: 24.úno.2010 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 67 |
Zasláno: 07.kvě.2012 v 08:44 |
|
Pokud toho nemáte hodně, zkuste dát v sestavě ručně "změnit velikost " z obsahového centra. Nic neměnit a dát OK. Komponenta by se měla aktualizovat.
Upravil kosulic - 07.kvě.2012 v 08:48 |
|
![]() |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět
|
|
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 5,500 sekund.

![Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz] Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]](http://www.cadforum.cz/common/3d_cs2_t.gif)
Hlavní stránka
Diskuzní fórum
Tipy a triky
Download
CAD bloky
Školení/výuka
Video ukázky
Práce, místa
CAD wiki
CAD produkty
Web odkazy
VIP podpora