Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ready68 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.čer.2009 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD2011, Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 12.čer.2012 v 17:45 |
Dobrý den,
vybíral jsem si nový počítač, na kterém by měl běžet AutoCAD 2011 a Inventor 2011. Na webu autodesku jsem zjistil, že grafická karta ATI FirePro V4800 je mezi doporučenými, a proto jsem si vybral počítač Dell Precision T1600 (D11-T1600-002) Po nainstalování software mi to přesto píše, že karta není certifikovaná. Nepomohlo ani stažení nových ovladačů z webu autodesku. Nevíte, kde je problém?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Používáte driver ve verzi certifikované pro váš operační systém? Další možná příčina je neaktuální databáze grafických karet v AutoCADu. Zkuste ji aktualizovat. Viz stránka Download a tip: Za těchto podmínek by karta certifikovaná být měla.
|
|
![]() |
|
Petrynka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 17.kvě.2012 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD,ProgeCAD Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
Nemá tam Dell nějakou speciální verzi té karty? Zrovna jsem teď instaloval nově koupený noťas, stanici 8740w od HP, ale tam je Nvidia a na žádné problémy jsem nenarazil. Jelo to rovnou na drivery od HP.
|
|
![]() |
|
Ready68 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.čer.2009 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD2011, Inventor 2011 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Vladimír Michl:
ovladač je stažený přímo od autodesku, čili předpokládám, že certifikovaný je. Petrynka: Nevím, jak to zjistit, ale doufám, že ne. Tuto sestavu jsem vybral jen proto, že v ní má být podporovaná grafická karta :-(
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,354 sekund.