Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
cihakto1 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.pro.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad 2011 Stav: Offline Bodů: 26 |
![]() Zasláno: 16.čvc.2012 v 21:02 |
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jaký je příkaz pro předchozí výber entit . Co jsem našel tady ve výukovém programu tak je P, ale to já mám jako posun. , děkuji za odpoved |
|
![]() |
|
PHojdar ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.čer.2012 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
"P" je volba výběru objektů, nikoliv příkaz. Chcete-li pouze vybrat objekty (nic s nimi nedělat), použijte příkaz
VYBER P
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
písmeno "P"lze použít pro výběr předchozích při spuštěném nějakém příkazu, který chce výběr entit. Například
KOPIE (_COPY),
VYMAŽ (_ERASE),
POSUN (_MOVE),
VYBER (_SELECT), atd.
Příkazů je celá řada. Aby klávesa "P" fungovala pro "předchozí výběr", ale vždy musí být nějaký příkaz spuštěn a tento příkaz musí být ve fázi výběru entit. Jinak to buď neudělá nic, nebo naopak něco zcela jiného. Ale to už musíte sledovat volby konkrétního příkazu. |
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
Prepáčte ale kvôli takejto drobnosti nejdem zakladať novú tému. Niečo som spravil, ani neviem čo ale nefunguje mi výber jedným klikom myši viacerých entít za sebou, vyberem jednu čiaru a keď kliknem na druhú tak mi výber tej predošlej zruší. :-) Viem že niektorí borci to vytiahnu z rukáva. Díky moc.
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
PICKADD
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
tato proměnná jde přepínat i na panelu vlastností - to bývá častá příčina, že se to "změní samo" :-) |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
Díky moc. Ten SAMO to je taký pľuha kolega! :-)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,134 sekund.