Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() Zasláno: 06.srp.2012 v 12:16 |
Dobrý den,
mám následující dotaz. Řekněme, že mám (od vedení společnosti) omezený rozpočet na pořízení nové stanice pro AUTOCAD - především 2D dokumentace. Je velká pravděpodobnost práce s množstvím vložených podkladů (dwg, jpg, pdf ....). Prostředky jsou omezeny částkou 15 000,- bez DPH a jedná se o PC bez periferií (monitor, klávesnice ....). Na čem se vyplatí/nevyplatí šetřit a do čeho naopak investovat za cenu kompromisu někde jinde? Děkuji S.
|
|
![]() |
|
Boleslav ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: dříve Solidworks, teď Inventor Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() |
Hlavně nešetřete na paměti. S cenou se podle mně vejdete i do nějakého značkového stroje. Nějakou levnější grafiku co má Autodesk na seznamu certifikací, Windows 7 64-bit, a disk a procesor nebudou v tomhle případě zásadní.
|
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
Môj názor: netreba Vám certifikovaná grafickú kartu, taktiež Vám netreba SSD disk. Určite chcite Windows profesional edíciu. Min. 8 GB Ram. A aspon 4 jadro.
Ja myslím že toto Vám bude bohate bohate stačiť!!!!!: PC HP Elite 7300 (včera tento odkaz fungoval, dnes tento PC už nie je v ponuke. Inak to bolo CoreI7, 16 GB Ram, Nvidia GeForce 3 GB, HDDD 1 TB, Win7Pro za cca 15 600,- bez DPH) Upravil be_em - 07.srp.2012 v 07:26 |
|
![]() |
|
Polesovsky ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.říj.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor, Solidworks Stav: Offline Bodů: 38 |
![]() |
Dobry den, mam moznost koupit notas do 35000,-Kc ale nvim jaky. Nejradeji mam Lenovo. Poradi mi nekdo. 4jadro a vice, HDD staci 500MB (mam 2 externi 1TB na zalohu dat). Predem vsem diky. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,159 sekund.