ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPC pro AUTOCAD s omezeným rozpočtem

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
slasid Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 31.říj.2005
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 324
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: PC pro AUTOCAD s omezeným rozpočtem
    Zasláno: 06.srp.2012 v 12:16
Dobrý den,
mám následující dotaz. Řekněme, že mám (od vedení společnosti) omezený rozpočet na pořízení nové stanice pro AUTOCAD - především 2D dokumentace. Je velká pravděpodobnost práce s množstvím vložených podkladů (dwg, jpg, pdf ....). Prostředky jsou omezeny částkou 15 000,- bez DPH a jedná se o PC bez periferií (monitor, klávesnice ....).
Na čem se vyplatí/nevyplatí šetřit a do čeho naopak investovat za cenu kompromisu někde jinde? Děkuji
S.
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Bodů: 340
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2012 v 13:40
Hlavně nešetřete na paměti. S cenou se podle mně vejdete i do nějakého značkového stroje. Nějakou levnější grafiku co má Autodesk na seznamu certifikací, Windows 7 64-bit, a disk a procesor nebudou v tomhle případě zásadní.
Zpět nahoru
be_em Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.úno.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT
Bodů: 865
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2012 v 22:25
Môj názor: netreba Vám certifikovaná grafickú kartu, taktiež Vám netreba SSD disk. Určite chcite Windows profesional edíciu. Min. 8 GB Ram. A aspon 4 jadro.

Ja myslím že toto Vám bude bohate bohate stačiť!!!!!:
PC HP Elite 7300

(včera tento odkaz fungoval, dnes tento PC už nie je v ponuke. Inak to bolo CoreI7, 16 GB Ram, Nvidia GeForce 3 GB, HDDD 1 TB, Win7Pro za cca 15 600,- bez DPH)

Upravil be_em - 07.srp.2012 v 07:26
Zpět nahoru
Polesovsky Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.říj.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, Solidworks
Bodů: 38
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.srp.2012 v 20:30
Původně odeslal(a) be_em be_em napsal(a):

Môj názor: netreba Vám certifikovaná grafickú kartu, taktiež Vám netreba SSD disk. Určite chcite Windows profesional edíciu. Min. 8 GB Ram. A aspon 4 jadro.

Ja myslím že toto Vám bude bohate bohate stačiť!!!!!:
PC HP Elite 7300

(včera tento odkaz fungoval, dnes tento PC už nie je v ponuke. Inak to bolo CoreI7, 16 GB Ram, Nvidia GeForce 3 GB, HDDD 1 TB, Win7Pro za cca 15 600,- bez DPH)

Dobry den,
mam moznost koupit notas do 35000,-Kc ale nvim jaky. Nejradeji mam Lenovo. Poradi mi nekdo. 4jadro a vice, HDD staci 500MB (mam 2 externi 1TB na zalohu dat). Predem vsem diky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3854:Jak do DWF souboru vložit rozpočet, smlouvu, fotografie nebo prezentace?
Tip 13058:Podstatné zpomalení CAD aplikace na DELL Precision 7550/7750.
Tip 635:Časově omezená (TRIAL) verze mi přestala fungovat ještě před vypršením 30-denní lhůty.
Tip 1889:Co je C-Dilla a k čemu slouží?
Tip 13:Havárie MTextu na 2-procesorovém PC.
Tip 11137:AutoCAD LT 2017 mi havaruje po rychlé sérii zoomů.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,159 sekund.