ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoNejde nainstalovat REvit Architecture 2012

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nejde nainstalovat REvit Architecture 2012
    Zasláno: 08.srp.2012 v 19:40
Zdravím, prosím o pomoc, stáhl jsem si Revit architecture 2012 a po spuštění instalace mi napíš, že byla instalace doknočena a některé produkty se nepodařilo nainstalovat - konkrétně se nenainstalovalo nic.
Když se koukám do dialogu co se stalo, tak to vypisuje chybu po instalaci "Installing Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable (x86)", stáhl jsem si verzi jak 32/64 bit a tedy nevím proč se to snaží nainstalovat C++ (86), měo by to snad instalovat 64 verzi ne ? Nicméně jsem zkoušel stáhnout 64 verzi z webu a nainstalovat a to mi píše, že již na pc mám novější verzi než 2010.
Co s tím ?
Ptám se než budu případně stahovat novou verzi revitu....
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21951
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2012 v 20:29
Asi je lépe instalovat aktuální verzi 2013, ale i tak - se správnými verzemi VisualC++ runtime bývá někdy v instalacích problém.

Zkuste nainstalovat jeho SP1, popř. runtime odinstalovat a nainstalovat znovu. Potřebné soubory jsou na:

Pokud ani to nepomůže, zkuste chybu ignorovat - v odpovídající sekci instalačního souboru Revit.ini (ve vašem případě asi [VCREDIST2010X86]) přidejte řádek:
IGNORE_FAILURE=YES

Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Autocad 2020 lt
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2012 v 20:49
Děkuji za velmi rychlou odpověď, bohužel nepomohlo ani jedno řešení :(. v revit.ini už tento řádek je a stále nic. Takže nezbývá nic jiného než si stáhnout verzi 2013, akorát jsem koukal na autodesk education a tam není verze 2013, ani to nepotřebuji nutně ve verzi student, stačí mi to na 30 dní vyzkoušet a zjistit jak bude vyhovovat, ale kde narychlo stáhnout verzi 2013 ?
Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Autocad 2020 lt
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2012 v 21:11
Oprava v education jsem to nasel, nejmenuje se to revit architecture, ale jen revit. Tak to jdu zkusit stahnout a snad to pujde. Prozatim moc dekuji za rady
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7980:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2012.
Tip 8085:Spuštění Autodesk Revit v režimu prohlížeče.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 8647:Nejde mi obnovit AutoCAD minimalizovaný do ikony.
Tip 4291:Odkud lze stáhnout "čeština" pro Autodesk Revit?
Tip 8213:Jaký produktový klíč mám zadat při instalaci Revitu 2012?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.