Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
bravebruce ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.kvě.2012 Lokalita: ČR (PL) Používám: AutoCAD LT 2024, CADKON 2024 TZB Stav: Offline Bodů: 91 |
![]() Zasláno: 21.zář.2012 v 20:38 |
Zdravím. Zajímalo by mě, jakou myš používáte pro práci s AutoCADem, resp. jakou byste mi doporučili ? Nynější myška začíná zlobit (kliká sama od sebe), tak plánuju výměnu. Pro mě je důležité, aby padla do velké ruky a hlavně jaké je scrollovací kolečko - dobře se mačkalo. Nemá být tuhé a 4-směrné, protože při stisku kolečka dolů mi nechtěně u jedné myšky docházelo k stisku kolečka do boku.
|
|
![]() |
|
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() |
něco podobného se probíralo zde.
Je to sice pro Inventor, ale ony ty požadavky na myšku jsou podobné ... |
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Vždy jsem používal jen ty nejobyčejnější myši se dvěma tlačítky a kolečkem a byl s nimi naprosto spokojen. Někdy bylo třeba si zvyknout na trošičku jiný tvar nové myši nebo mírně odlišnou rychlost pohybu, ale vždy to bylo v rámci přijatelné tolerance (= zvykl jsem si rychle). Nikdy mi k srdci nepřirostla všeliká boční tlačítka a multifunkce kolečka a "ergonomické" tvary. Momentálně mám bezdrátovou Logitech M310 (v sadě s klávesnicí K520). Velikost si každý musí odladit sám.
|
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Ja si vystačím roky s Logitech RX250 a nechystám sa ju meniť.
Dôležité je, aby Vám dobre sadla do ruky. Keď totiž klikáte celý deň, môže Vás pri zlej ergonómii bolieť ruka.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.