ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
DEFENCEO - cesta k zakázkám v obranném průmyslu
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoMyš pro AutoCAD

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2024, CADKON 2024 TZB
Stav: Offline
Bodů: 91
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Myš pro AutoCAD
    Zasláno: 21.zář.2012 v 20:38
Zdravím. Zajímalo by mě, jakou myš používáte pro práci s AutoCADem, resp. jakou byste mi doporučili ? 
Nynější myška začíná zlobit (kliká sama od sebe), tak plánuju výměnu. Pro mě je důležité, aby padla do velké ruky a hlavně jaké je scrollovací kolečko - dobře se mačkalo. Nemá být tuhé a 4-směrné, protože při stisku kolečka dolů mi nechtěně u jedné myšky docházelo k stisku kolečka do boku. 
Zpět nahoru
dusek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 09.lis.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2014
Bodů: 901
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2012 v 08:20
něco podobného se probíralo zde.
Je to sice pro Inventor, ale ony ty požadavky na myšku jsou podobné ...
Václav Dušek
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2012 v 09:18
Vždy jsem používal jen ty nejobyčejnější myši se dvěma tlačítky a kolečkem a byl s nimi naprosto spokojen. Někdy bylo třeba si zvyknout na trošičku jiný tvar nové myši nebo mírně odlišnou rychlost pohybu, ale vždy to bylo v rámci přijatelné tolerance (= zvykl jsem si rychle). Nikdy mi k srdci nepřirostla všeliká boční tlačítka a multifunkce kolečka a "ergonomické" tvary. Momentálně mám bezdrátovou Logitech M310 (v sadě s klávesnicí K520). Velikost si každý musí odladit sám.
Radim Koutňák
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2012 v 09:39
Ja si vystačím roky s Logitech RX250 a nechystám sa ju meniť.
Dôležité je, aby Vám dobre sadla do ruky. Keď totiž klikáte celý deň, môže Vás pri zlej ergonómii bolieť ruka.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6711:VIPAutoCAD se zasekne při spuštění na stanici s 3D myší.
Tip 7221:VIPPo instalaci Service Packu je práce v CAD aplikaci pomalá, trhaná.
Tip 1107:Problémy se zoomováním pomocí kolečka na optické myši Intellimouse.
Tip 1752:Jak nastavit AutoCAD 2000 aby na středním tlačítku myši byla nabídka uchopovacích režimů (jako v R14)?
Tip 5181:Během zoomování v Mapu se provádí spousta příkazů MAPUICMDPICKSET.
Tip 7029:Již bylo dosaženo horních/dolních mezí.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.