ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
AEC Collection - kompletní CAD/BIM nástroje pro projektování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoNová karta s GGmenu

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kronos Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 24.zář.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 117
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nová karta s GGmenu
    Zasláno: 05.říj.2012 v 16:25
Zdravím, mám dotaz k AutoCAD 2013.

Nainstaloval jsem si nadstavbu "GGmenu", ale zobrazuje se mi v pravém panelu. Údajně to jde dát do karty nahoru, ale nepřišel jsem na to. Více se dovíte z obrázku:  http://www.uschovna.cz/zasilka/K9BPCMRZPBY8NXNA-9SS

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20121005_162729_foto.JPG

Upravil Kronos - 05.říj.2012 v 16:27
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2012 v 17:20
Dobrý den,

pokud si přejete dát příkazy z panelů do pásu karet, je nutné upravit uživatelské rozhraní pomocí příkazu  CUI (_CUI).

Ve GGmenu 1.99++ jsem si tak trošku dovolil předjímat toto přání a vybrané příkazy dal do pásu karet, viz obrázek:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20121005_171940_ACAD_2011_GGmen.png

Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Bodů: 1675
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2012 v 20:47
Původně odeslal(a) PepaR PepaR napsal(a):

Ve GGmenu 1.99++...

To je mi pěkná verze Big%20smile.
Nechcete dávat 2.0?
Dejte 1.100
...

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2012 v 21:50
Já vím, nebylo to šťastné pojmenování verze a moc to nepřispívá k přehlednosti, ale teď už je pozdě bycha honit.
Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Bodů: 1675
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2012 v 22:30
Já ví, ono to člověka láká, že po 1.99 je 2.0, a vím, že jste to dál rozvíjet moc nechtěl, ale čísla verzí nejsou desetinná čísla. Naopak, po 1.99 je logicky 1.100 atd. Verze 2.0 nemusí nikdy vyjít.

No nic. Číslo verze je jen okrajová záležitost za tou hromadou práce, která se za GGmenu schovává....
Clap

Jen mě to pobavilo. Kdysi jste tuším psal, že 1.99 je verze poslední. Nevěřil jsem tomu a "1.99++" je toho důkazem.
Wink
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2012 v 22:42
Zamýšlel jsem to tak, že 2.0 by obsahovala výraznější změny a měl jsem i nápady, které by jej značně rozšířili. Jenomže čas je neúprosný a čím je člověk starší, tak tím víc musí přehodnocovat některé volnočasové aktivity.

Třebas se k tomu jednou alespoň částečně dostanu, ... však jste si určitě všiml, že třebas Vaše skvěle upravené výškové kóty mi za aktualizaci v GGmenu 1.99++ stály.
Zpět nahoru
ElCid Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.led.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad2010
Bodů: 1
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.říj.2012 v 22:19
Zdravím,

bohužel se mi nedaří nainstalovat GGmenu do AutoCADU 2013. Mám Windows 7 64-bit.
Lze GGmenu nainstalovat na 64bit systém? Mohl byste mi prosím někdo napsat jak na instalaci? Zkoušel jsem jak verzi 1.99, tak 1.99++. Instalační proces 1.99++ proběhl, ale žádné změny v AutoCadu se nestaly.
Děkuji
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.říj.2012 v 22:27
Dobrý den,

GGmenu funguje i pod AutoCADem 2013 a pod OS Windows 7 64-bit (odzkoušeno 3 měsíce zpět ;). Má to ale háček, v době kdy byl vytvořen instalátor, tak tento OS ještě neexistoval a proto vše neproběhne automaticky. Je tedy nutné z rozbaleného balíčku nahrát do AutoCADu vše ručně (cesty k podpůrným souborům, načtení menu).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6075:Železobeton, násypy, prejzy a další šrafovací vzory pro AutoCAD.
Tip 7052:Nově vytvořené rozvržení je prázdné (neobsahuje model).
Tip 7690:Aktualizace knihovny grafických karet Inventoru.
Tip 3087:Zvýšení kvality obrázků tištěných na HP DesignJet z Adobe InDesign.
Tip 8341:Jak změnit pořadí karet v ribbonu AutoCADu nebo Inventoru?
Tip 344:AutoCAD nezobrazuje dialog při otevírání nového výkresu.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,199 sekund.